II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Ingyenes családi egészségnap a Millenárison

Egy Csepp Világnap címmel rendeznek ingyenes családi egészségnapot november 12-én 10–18 óra között a Millenáris B épületében (1024 Kis Rókus u. 16–20.). Többek között fellép a Kolompos Együttes, Tóth Vera és a Talamba Ütőegyüttes.

Idén új helyszínen, a Millenáris B épületében (1024 Kis Rókus u. 16–20.) tartja az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapját, az Egy Csepp Világnapot november 12-én 10–18 óra között. Zenészek, műsorvezetők és színészek is részt vesznek az Egy Cseppes Szúrópróbán, ahol nemcsak vércukorszintjüket mérhetik meg, hanem számos ingyenes szűrésre is vállalkozhatnak.


Egy Csepp Világnapon vidám programokról is gondoskodnak a szervezők, többek között fellép a Kolompos Együttes, Tóth Vera, a Talamba Ütőegyüttes, és előadást tart Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember. Idén a számos híresség Erős Antónia vezetésével a programismertetésen és az értékes nyeremények kisorsolásán túl egy interaktív egészség-talkshow-ban is közreműködik.

 


Izgalmas ígérkezik a cukrászok és a gyerekek közös desszertkészítése is az Egy Csepp Konyhában. A családoknak foci, ugrálóvár és gyermekfoglalkozások garantálják a kikapcsolódást. Megkóstolható lesz Magyarország idei Cukormentes Tortája versenyének győztese, a Pöttyös Panni is. Lehet kóstolni az egészségpiacon, részt lehet venni a Nemzetközi Diabétesz Sétán, a tombola fődíja pedig egy kétszemélyes külföldi nyaralás lesz. További információk: www.egycseppvilagnap.hu.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!