II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Kerületi Kaptató - 2016

A II. Kerületi Önkormányzat utcai futóversenyét október 9-én vasárnap tartják a Millenárison (1024 Kis Rókus u. 16–20.). A versenyen nevezési díj nincs.

Korcsoportok, távok, rajtok

Kerekesszékes futam, 1000 m
Rajt: 9.00 óra

Útvonal:
Millenáris–Kis Rókus utca–Fény utca–Lövőház utca–Millenáris
Térkép

VI. korcsoport: 1999-1998-ban születettek, 2200 m.
Rajt: fiúk 9.15-kor, lányok 9.25-kor

Millenáris–Kis Rókus utca–Keleti Károly utca–Tizedes utca–Kis Rókus utca–Kitaibel Pál utca–Bimbó út–Ribáry utca–Marczibányi tér–Lövőház utca–Millenáris
Térkép

V. korcsoport: 2001-2000-ben születettek, 2200 m
Rajt: fiúk 9.35-kor, lányok 9.45-kor

Útvonal:
Millenáris–Kis Rókus utca–Keleti Károly utca–Tizedes utca–Kis Rókus utca–Kitaibel Pál utca–Bimbó út–Ribáry utca–Marczibányi tér–Lövőház utca–Millenáris
Térkép

IV. korcsoport: 2003-2002-ben születettek, 1800 m
Rajt: fiúk 10.10-kor, lányok 10.20-kor

Útvonal:
Millenáris–Kis Rókus utca–Tizedes utca–Keleti Károly utca–Kitaibel Pál utca–Bimbó út– Ribáry utca–Marczibányi tér–Lövőház utca–Millenáris
Térkép

III. korcsoport: 2005-2004-ben születettek, 1800 m
Rajt: fiúk 10.40-kor, lányok 10.50-kor

Útvonal:
Millenáris–Kis Rókus utca–Tizedes utca–Keleti Károly utca–Kitaibel Pál utca–Bimbó út–Ribáry utca Marczibányi tér–Lövőház utca–Millenáris
Térkép

II. korcsoport: 2007-2006-ban születettek, 1300 m
Rajt: fiúk 11.10-kor, lányok 11.20-kor

Útvonal:
Millenáris–Kis Rókus utca–Kitaibel Pál utca–Keleti Károly utca–Marczibányi tér–Lövőház utca–Millenáris
Térkép

I. korcsoport: 2008-ban vagy később születettek, 1300 m
Rajt: fiúk 11.40-kor, lányok 11.50-kor

Útvonal:
Millenáris–Kis Rókus utca–Kitaibel Pál utca–Keleti Károly utca–Marczibányi tér–Lövőház utca–Millenáris
Térkép

1956-os emlékfutam és gyaloglás: 1956 méter a Széna tér körül.
Rajt: 12.15-kor

Útvonal:
Millenáris Park - Kis Rókus u. – Margit krt. - Lövőház u. - Millenáris ParkEredményhirdetés
- V-VI. korcsoport: 9.50-kor
- IV. korcsoport: 10.25-kor
- III. korcsoport: 10.55-kor
- II. korcsoport: 11.25-kor
- I. korcsoport: 12.05-kor

Előnevezés
A kerületi iskoláknak előnevezési lehetőséget biztosítanak a testnevelőknél. Előnevezni a www.masodikkerulet.hu honlapról letölthető nevezési lap kitöltésével és beküldésével – az alábbi elérhetőségek bármelyikére – lehet: e-mailben a kaptato@masodikkerulet.hu e-mail-címre, illetve személyesen vagy postai úton a II. Kerületi Sport- és Szabadidősport Nonprofit Kft.-nél (1024 Keleti Károly u. 37.). Előnevezés: szeptember 23-ig.

Helyszíni nevezés
Helyszíni nevezés a versenyközpontban, 8 órától. Minden távnál a rajt előtt 15 perccel lezárják a nevezést, ezután rajtszámot már nem adnak ki. A versenyen nevezési díj nincs.

Letölthető versenykiírás és nevezési lapok

VERSENYKIÍRÁS  
EGYÉNI NEVEZÉSI LAP  
KOLLEKTÍV NEVEZÉSI LAP  

Díjazás
A fiúkat és a lányokat külön díjazzák. Minden gyerekkategória első három fiú és lány helyezettje érmet és oklevelet, valamint az első helyezett érmet, oklevelet és serleget kap. Minden induló a verseny emblémájával ellátott pólót kap a célban a rajtszám sarkán lévő igazolójegy leadása után.

Iskolák közötti verseny
A legtöbb gyereket megmozgató első hat iskola és a legeredményesebben versenyző iskolák tárgyi jutalmat kapnak. A tanulók létszámához viszonyítva az első hat, legtöbb iskolást megmozgató II. kerületi iskola vásárlási utalványban részesül, az alábbi értékek szerint: 1. helyezett: 80 ezer Ft; 2. helyezett: 70 ezer Ft; 3. helyezett: 60 ezer Ft; 4. helyezett: 50 ezer Ft; 5. helyezett: 40 ezer Ft; 6. helyezett: 30 ezer Ft. Az egyes iskolákból indulók létszámát nem a tanulók által leadott nevezési lapok, hanem a célba érkezések, a célban leadott, a rajtszám sarkán lévő igazolójegy alapján állapítják meg.

Versenyrajt
Minden kategóriában külön rajtolnak el a kerületi iskolák versenyzői, kategóriánként és iskolánként 3-3 fő. A további indulók, ha teljesítik a távot, az iskolák részvételi versenyében képviselik intézményüket. A versenyzők megkülönböztetett színű rajtszámmal vesznek részt a versenyen. A legeredményesebben versenyző iskolák tárgyi jutalmat kapnak.

További tudnivalók
- A versenyen minden felkészült futó, illetve kerekesszékes rajthoz állhat, aki a versenykiírásban foglalt feltételeket elfogadja.

- Kizárják azt a versenyzőt, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá, aki nem teljesíti a versenyszervezők által kijelölt teljes távot, vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.

- A futóversenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, kerékpáros kísérővel, rajtszám nélkül, kutyával futni tilos! Átöltözési, csomagmegőrzési lehetőséget a Millenáris helyiségeiben biztosítanak.

- Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi és reklámtevékenység csak a II. Kerületi Önkormányzat előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

- A II. Kerületi Önkormányzat szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.

- A II. Kerületi Önkormányzat fenntartja az útvonal- és időpont-változtatás jogát.


Szervező: II. Kerületi ÖnkormányzatPostaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!