II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Értékes adomány a Pasaréti Bölcsődének

Még karácsony előtt ajándékok érkeztek a II. kerületi Pasaréti Bölcsődébe. A gyerekek játékokat vehettek át, az intézmény pedig babaápolási termékeket kapott.

Az ajándékok átadására december 15-én Fejérdy Zsófiát, az adományozó PromoBox Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét Lánszki Regő, II. kerületi önkormányzati képviselő és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, országgyűlési képviselő is elkísérte. A vendégeket Szabó Éva bölcsődevezető kalauzolta körbe.


A családmarketinggel foglalkozó vállalat 2010-es megalakulása óta a társadalmi felelősségvállalás keretében rendszeresen támogat anyaotthonokat, kórházi osztályokat, és családszervezeteket, de II. kerületi cégként az itt élő, vagy bölcsődébe járó kisgyermekek karácsonyi ajándékozására is gondoltak.


– Tavaly Lánszki Regő képviselő aktív közreműködésével jutottunk el egy kerületi gyermekintézménybe, legutóbb szintén neki köszönhetően a pasaréti bölcsődésekhez került a karácsonyi ajándékunk – mondta Fejérdy Zsófia, a PromoBox Kft. tulajdonos-ügyvezetője. – Környezettudatosságot fejlesztő és az okos városokat bemutató játékokat, illetve hasznos, a bölcsőde napi működését megkönnyítő babaápolási termékeket ajánlottunk fel.


Az ajándékokat mind a hét csoportban nagy szeretettel fogadtak. A készségfejlesztő építőkockák mellett plüssbárányokat, labdákat és egy hatalmas fehér plüssmackót is birtokba vehettek a gyerekek.


Lánszki Regő képviselő köszönetét kifejezve az ajándékokért azt hangsúlyozta, hogy a környezettudatosságot és a városért való felelős gondolkodást nem lehet elég korán kezdeni, így idén a gyerekek ellátásához szükséges eszközök mellett a környezetvédelemhez és az építéshez, tervezéshez kapcsolódó tárgyakat is kiválasztottak.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!