II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Munkálatok a Szépvölgyi út alsó szakaszán

A Szépvölgyi út Árpád fejedelem útja és a Bécsi út közötti szakaszának útfelújítása miatt jelentősebb forgalomkorlátozások várhatóak a környéken június 25-én vasárnaptól július 3-án hétfő hajnalig.

Lezárják a forgalom elől a Szépvölgyi út Lajos utca és Árpád fejedelem útja közötti szakaszát útpálya, járda és szegélyépítési munkák végzése miatt. A közúti forgalom a lezárás ideje alatt az Árpád fejedelem útja felől a Lajos utca a Nagyszombat utcán keresztül haladhat.

2017. június 30-án, pénteken estétől július 3-án hétfőre virradó hajnalig útfelújítási munkák miatt teljesen lezárják a Szépvölgyi út Lajos utca és Bécsi út közötti szakaszát. A lezárt szakasz terelőútjaként a Szépvölgyi út felől a Szépvölgyi út – Bécsi út útvonal használható, mivel a lezárás miatt a Bécsi úti csomópontban a Szépvölgyi útról történő balra kanyarodás ideiglenesen engedélyezett lesz, valamint ezen kívül az Ürömi utca – Cserfa utca – Lajos utca útvonal használható. A Cserfa utca – Lajos utca kereszteződésében a Cserfa utcából való balra kanyarodás segítésére a Lajos utcában a kanyarodók részére önálló forgalmi sávot biztosítanak ideiglenesen.


Fotó: Budai Polgár

A Szépvölgyi út Kolosy tér feletti szakasza a Bécsi út külső szakasza felől elérhető lesz, mivel a Bécsi út – Szépvölgyi úti csomópontjában a jobbra kanyarodás lehetőségét ideiglenesen engedélyezik. A Lajos utca felől a Szépvölgyi út egyrészt a Sajka utca – Bécsi út – Cserfa utca – Ürömi utca – Szépvölgyi út útvonalon, másrészt a Zsigmond tér – Ürömi utca – Szépvölgyi út útvonalon keresztül lesz elérhető.

Ezen a hétvégén a Szépvölgyi út Lajos utcai kereszteződését is felújítják, így a Lajos utca ideiglenesen mindkét irányban csak 1-1 sávon lesz járható.

A Budapest Közút Zrt., hogy a közúti torlódások elkerülése érdekében, aki teheti, válasszon más útvonalat ezen a hétvégén.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!