II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Módosul a villamosok menetrendje

Nem közlekedik a H5-ös HÉV, illetve a 19-es és a 41-es villamos a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között február 24-én és 25-én, valamint március 3-án és 4-én – tudatta a BKK a honlapján.

A forgalmi változás okai HÉV-alagútban végzett munkák és monitoring mérések. A lezárás ideje alatt a HÉV helyett a H5-ös pótlóbusszal és a 109-es autóbusszal lehet utazni a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között. A 19-es villamos rövidített útvonalon, a Kelenföld vasútállomás és a Batthyány tér között; a 41-es villamos pedig a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között a Krisztina körúton keresztül közlekedik.

 


Menetrendi változások

A HÉV pótlására H5-ös jelzéssel pótlóbusz-járat indul a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között. A pótlóbuszokra a 109-es autóbusz felszállóhelyein lehet felszállni.

A 19-es villamos rövidített útvonalon közlekedik a Kelenföld vasútállomás és a Batthyány tér között. A Batthyány tér és Óbuda között a 109-es autóbusszal lehet utazni, amely vasárnap napközben sűrítve közlekedik.

A 41-es villamos változatlanul a Bécsi út/Vörösvári út és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között közlekedik, de a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között módosított útvonalon, a Krisztina körúton keresztül. A szerelvénynek a Döbrentei tér és a Déli pályaudvar között az 56A; a Széll Kálmán tér és a Margit híd, budai hídfő között a 17-es villamos érintett megállóhelyein állnak meg.

A menetrendek a BKK honlapján érhetők el. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!