II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Máshol kell felszállni a hűvösvölgyi buszokra

Útépítés miatt módosul a hűvösvölgyi buszok felszállóhelye az augusztus 12-13-i hétvégén.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint augusztus 12-én (szombaton) és 13-án (vasárnap) a hűvösvölgyi buszvégállomáson zajló útépítési munkák miatt a hűvösvölgyi buszjáratok megállóhelyei módosulnak.

A hétvégén 29-es, az 57-es, a 257-es és a 956-os buszra, valamint a 61-es villamospótlóra a Hűvösvölgyi úton, a 63-as, a 64-es, a 64A, a 157-es, a 157A, a 164-es, a 264-es, a 963-as és a 964-es buszra pedig a 64-es család megállóhelyén lehet felszállni.

 
29-es autóbusz

A 29-es autóbusz nem tér be a hűvösvölgyi buszvégállomás területére, megállóhelyét a Hűvösvölgyi útra helyezik át.

A Szentlélek tér felől Hűvösvölgybe érkező autóbuszok a Hűvösvölgyi úton, a buszvégállomás vonalában létesített megállóban állnak meg, ezt követően 57-es vagy a 257-es jelzéssel haladnak tovább e buszjáratok útvonalán. A járatok továbbutazásra igénybe vehetők.

A Hűvösvölgyből Szentlélek tér H felé közlekedő autóbuszra a Hűvösvölgyi úton, a Bátori László utca és a buszvégállomás közötti megállóban lehet felszállni.


57-es és 257-es autóbusz

Az 57-es és a 257-es autóbusz nem tér be a hűvösvölgyi buszvégállomás területére, megállóhelyét a Hűvösvölgyi útra helyezik át.

A Hűvösvölgyből Máriaremete felé közlekedő autóbuszra a Hűvösvölgyi úton, a buszvégállomás vonalában létesített megállóban lehet felszállni.

A Máriaremete felől érkező autóbuszok a Hűvösvölgyi úton, a Bátori László utca és a buszvégállomás közötti megállóban állnak meg, innen lehet tovább utazni a Szentélek tér H felé közlekedő 29-es és a Széll Kálmán tér felé közlekedő 61-es pótlóbuszokra.


61-es villamospótló autóbusz

A Széll Kálmán tér M felől Hűvösvölgy felé tartó buszok a Hűvösvölgyi út–Nagykovácsi út–Nagyrét utca–Máriaremetei út–Hidegkúti út–Hűvösvölgyi út módosított útvonalon haladnak és nem érintik Hűvösvölgy végállomási megállójukat. A terelt vonalszakaszon fel lehet szállni a buszokra a 63-as busz érintett Villám utca, Széchenyi utca, Bükkfa utca, Bátori László utca megállójában.

A Széll Kálmán tér M felé tartó buszokra a Hűvösvölgyi úton, a Bátori László utca kereszteződése utáni ideiglenes megállóban lehet felszállni.

A villamospótló autóbuszról Máriaremete és Pesthidegkút felé (57-es és 257-es jelzéssel) tovább közlekedő 29-es autóbuszra a Csibor utcai megállóhelyen, Solymár felé a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es autóbuszra a Bátori László utca megállóhelynél érdemes átszállni.

 
63-as, 64-es, 64A, 164-es, 157-es, 157A, 264-es, 963-as, 964-es autóbusz

A felsorolt járatokra a buszvégállomás területén, a 64-es buszcsalád megállóhelyén lehet felszállni. A Solymár felől a Szentélek tér felé közlekedő 29-es és a Széll Kálmán tér M felé közlekedő 61-es pótlóbuszra a Bátori László utca megállóhelyen érdemes átszállni.    


956-os autóbusz

Az augusztus 12-ről 13-ra virradó éjszaka Hűvösvölgyön a 956-os buszra Máriaremete felé a Hűvösvölgyi úton, a buszvégállomás vonalában, Pécel felé a Hűvösvölgyi úton, a Bátori László utca kereszteződése után létesített ideiglenes megállóban lehet felszállni.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!