II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Újságírói kitüntetések a magyar sajtó napján

Csengery Antal-díjakat adott át Tarlós István főpolgármester a magyar sajtó napja alkalmából a Városházán március 14-én. A kitüntetett újságírók között volt Ludwig Dóra, a Budai Polgár vezető szerkesztője.

Idén öt újságíró, köztük Ludwig Dóra, a II. kerület lapja, a Budai Polgár vezető szerkesztője vehette át a Fővárosi Közgyűlés Csengery-díját Tarlós István főpolgármestertől a Városházán. A magyar sajtó napján rendezett ünnepi eseményen részt vett kerületünk polgármestere, Láng Zsolt is.

 


Karalyos József , Ludwig Dóra, Tarlós István, Fazekas Ágnes, Fábián Barna és Baranyai Gábor

A Fővárosi Közgyűlés azon újságíróknak, médiában dolgozó személyeknek adományozza a Csengery-díjat, akik huzamos időn át kiemelkedő tevékenységükkel a fővárost, a főváros kerületeit és a Fővárosi Önkormányzat működését érintő hírekről, információkról magas színvonalú, hiteles, pontos, tárgyilagos és gyors tájékoztatást adtak az írott és elektronikus sajtón keresztül.


Képgaléria nyílik

Az elismerésben részesült Ludwig Dóra, a Budai Polgár vezető szerkesztője és újságírója – mint az a főpolgármesteri méltatásban is elhangzott – a mindennapi élet útvesztőiben eligazodni vágyók hiteles, pontos, tárgyilagos és gyors tájékoztatásáért. Díjat kapott Fazekas Ágnes a Népszava főmunkatársaként a fővárost és a Fővárosi Önkormányzat működését érintő hírekről több mint egy évtizeden át magas színvonalon, hitelesen, pontosan és tárgyilagosan nyújtott tájékoztatásért. Szintén kitüntetett lett Baranyai Gábor a Helyi Téma munkatársaként, majd a Magyar Idők című újság fővárosi tudósítójaként a Fővárosi Önkormányzat működését érintő hírekről magas színvonalon, hitelesen, pontosan és tárgyilagosan nyújtott tájékoztatásért. Csengery-díjat kapott Fábián Barna az M1 Este című műsorának riportereként, majd a Ma reggel műsorvezetőjeként a fővárost és a Fővárosi Önkormányzat működését érintő hírekről magas színvonalon, hitelesen, pontosan és tárgyilagosan nyújtott tájékoztatásért. Díjat vehetett át Karalyos József az Óbuda Újság és a Mai Belváros kiadójaként és főszerkesztőjeként több mint húsz éven át végzett magas színvonalú, értékeket közvetítő munkájáért, valamint a helyi ismeretterjesztésben elért kiemelkedő eredményeiért.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!