II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Bemutató a kültéri kondiparkok használatáról

A kültéri kondiparkok eszközeinek helyes és hatékony használatáról tart ingyenes előadást Radányi Norbert sportszakember március 21-én 15-17 órakor a Mechwart ligetben. 

A Mechwart ligetben tart előadást a kültéri fitneszparkokban található eszközök (https://www.freesportparks.hu/) használatáról Radányi Norbert sportszakember, a sajáttestsúlyos edzésforma (calisthenics) hazai szakembere március 21-én 15-17 órakor. Az ingyenes bemutatót a II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. és a bartendazworld.com szervezi. A programra a Közép-Budai Tankerületi Központ Testnevelő tanárait, diákokat és minden érdeklődő helyi lakost egyaránt várnak. 


 

A programot tavaly indították el, három kerület tanintézményeiből érkeztek a jelentkezők. A bemutatóknak köszönhetően még változatosabb, és hatékonyabb testnevelés órát tudnak tartani a pedagógusok, hiszen a vázizomzatot szabályozó és erősítő mozgásformát a mindennapos testnevelés keretén belül is meg tudják valósítani.

A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy az eseménynek megfelelő kényelmes, sportos öltözékben érkezzenek. Az eseményen történő részvétellel a résztvevők hozzájárulnak és beleegyeznek abba, hogy ezen felvételeket a szervező és szolgáltató (a II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. és a bartendazworld.com) saját marketing céljaira felhasználhatja. A résztvevők egyidejűleg tudomásul veszik, hogy ezen megjelenésért a szolgáltatóval és szervezővel szemben semminemű követelést nem támaszthatnak.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!