II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Programok az Idősek Világnapja alkalmából

A II. Kerületi Önkormányzat az Idősek Világnapja alkalmából hajókirándulással és irodalmi esttel köszönti a kerületben élő időseket. 

Hajókirándulás a Dunán 

A II. Kerületi Idősügyi Tanács az elmúlt évekhez hasonlóan idén ősszel is hajókirándulást szervez  a kerületi nyugdíjasok részére. 

A kirándulás időpontja 2018. október 1., hétfő. A kirándulás résztvevői két órás hajóút keretében tekinthetik meg Budapest nevezetességeit. 

 


Jelentkezni lehet személyesen a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat II. sz. Gondozási Központjában (1022 Budapest, Fillér utca 50/b., tel: 06-1-212-2579), valamint a III. sz. Gondozási Központjában (1028 Budapest, Kazinczy utca 47., tel: 06-1-275-7765) 2018. szeptember 13. és 2018. szeptember 21. között, hétköznaponként 8-12 óra között. 

A hajókiránduláson való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezéshez szükséges igazolások: személyazonosító igazolvány és lakcímkártya. Jelentkezőket a hajó befogadó képességének mértékéig tudunk fogadni.  

A hajókirándulás védnöke: Dr. Láng Zsolt polgármester.

*** 

Irodalmi est a Marczibányi Téri Művelődési Központban

Október 4., csütörtök, 15.00: Dalok a szerelemről. 

Létay Dóra és Éliás Gyula közös műsorában Radnóti Miklós, Tóth Árpád és Shakespeare költemények hangoznak el a két művész saját feldolgozásában. Az est a szerelem hullámzásáról, fájdalmáról és gyönyörűségéről szól örökzöld slágerekkel színesítve.

 


 

A belépés díjtalan, de regisztrációs jegy váltása szükséges. A jegyek átvehetők személyesen a művelődési központ információs pultjánál (1022 Marczibányi tér 5/a.).

Információ: (06 1) 212-2820, informacio@marczi.hu

 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!