II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Télűzők Pesthidegkúton

Idén is vidám játékokkal, jelmezversennyel és kiszebábok égetésével űzték a telet Pesthidegkúton, a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület ötödik karneválján. 

A Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont melletti Közösségi Tér adott otthont idén is a Hidegkúti Karneválnak február 23-án. A télűző vigadalomra sokan eljöttek, hogy fánkfalatozás és forró tea kortyolgatása közben részesei legyenek a vidám játékoknak. Újdonság volt, hogy a résztvevőket különböző feladatokon keresztül egy mesebeli világba varázsolták el a rendezők. Ez alkalommal is volt jelmezverseny, valamint kiszebáb csúnyasági vetélkedő. A sok induló közül a legjobbaknak járó díjakat a megmérettetés zsűrijének elnöke, Dankó Virág alpolgármester és Kovács Ágnes, a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület egyik szervezője adta át. A pesthidegkúti Lovas cukrászda felajánlásával a fődíj egy-egy torta volt.


Képgaléria nyílik

Az egész délutánt felölelő programot – a pesthidegkúti önkéntes tűzoltók felügyelete mellett – közös kiszebábégetés zárta. Az eseményen részt vett Csabai Péter, a Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat elnöke, valamint Makra Krisztina képviselő.


Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!