II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Pályázat a közterületek szépítésére

A II. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a lakosság számára az ingatlanok előtti közterületek gondozása érdekében „Közterületek szépítése a II. kerületben” címmel.

Az önkormányzat idén ismét kiírja az ingatlanok előtti közterületek gondozását jutalmazó pályázatát. A pályázattal a kerület lakóit kívánják ösztönözni arra, hogy az ingatlanuk előtti közterület gondozásával az önkormányzattal együtt, közös erővel tegyék szebbé és otthonosabbá a II. kerületet.

Az önkormányzat jelen pályázat kiírásával kívánja jutalmazni azokat, akik az ingatlanuk előtti közterületeket virág- és cserjekiültetéssel teszik szebbé, illetve ezek fenntartására különös gondot fordítanak. Szeretnénk azonban egyértelművé tenni, hogy a pályázat nem a jövőben tervezett növénytelepítésekhez nyújt támogatást, hanem a már jelenleg is meglévő zöldfelületekkel kapcsolatos.


  

A nevezéseket a mellékelt adatlapon lehet benyújtani 2017. szeptember 30-ig félfogadási időben a Polgármesteri Hivatal Beruházási és Városüzemeltetési Iroda Általános Műszaki Csoportjánál, vagy elektronikus formában a bogar.istvan@masodikkerulet.hu e-mail címre. Az űrlap a www.masodikkerulet.hu oldalról letölthető.

A legjobb pályázatokat kertészeti vásárlási utalványokkal jutalmazzák.

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2017. november. 

 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!