II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Pályázat közterületek szépítésére

A II. Kerületi Önkormányzat idén is pályázatot hirdet „Közterületek szépítése a II. kerületben” címmel az ingatlanok előtti közterületet gondozó lakosok számára, akik szebbé és otthonosabbá teszik városrészünket. A legjobb pályázatokkal kertészeti vásárlási utalványt lehet nyerni.

Az önkormányzat a pályázaton keresztül azokat a lakókat és lakóközösségeket szeretné jutalmazni, akik az ingatlanuk előtti közterületeket rendszeres gondozással, virág- és cserjekiültetéssel teszik szebbé, illetve fenntartásukra különös gondot fordítanak. A kiíró ugyanakkor szeretné egyértelművé tenni, hogy a pályázat nem a jövőben tervezett növénytelepítésekhez nyújt támogatást, hanem a már jelenleg is meglévő zöldfelületekkel kapcsolatos munkát ismeri el. Jelentkezni 2019. augusz­tus 31-ig lehet. Az eredményhirdetés várható időpontja: 2019. október.

http://www.masodikkerulet.hu/hirdetotabla/palyazatok/palyazatok_egyeb/Kert.html

linken elérhetők, illetőleg letölthetők a nevezéssel kapcsolatos adatlapok. A nevezéseket ezeken lehet benyújtani személyesen (1024 Mechwart liget  1.) vagy postai úton a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Kabinetnek, Fábián Tamara részére (1277 Budapest 23. Pf. 21.), illetve elektronikus formában a fabian.tamara@masodikkerulet.hu e-mail-címre.

 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!