II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Ingyenes szerviz a kerékpárosoknak

A II. Kerületi Önkormányzat az Európai Mobilitási Hét programjaihoz csatlakozva és a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjával együttműködve szeptember 21-én ingyenes kerékpárszervizzel várta a bringásokat.

Reggeltől délutánig ingyenes kerékpárszerviz várta a kerékpárosokat a Fény utcai piac főbejárata előtt.


A legtöbben fékproblémákkal és sebességváltási nehézségekkel keresték meg a két szakembert, akiket sokan Till Attila, Tiszta szívvel című, korábban Oscar-díjra jelölt film szereplőjeként is ismerhetnek. A Csap testvérek térítésmentesen cseréltek fékpofát, váltóhuzalt, kormánymarkolatot, vagy éppen gumit.A Retek utcában, valamint a Kelemen László utca és a Hűvösvölgyi út találkozásánál reggel az önkormányzat munkatársai ajándékkal várták a biciklivel közlekedőknek. A kerekezők müzliszeletet, fényvisszaverő szalagot és csengőt kaptak.

Különböző programokkal vártak óvodásokat a Fenyves parkban található Kresz pályán, ahol Némethy Béla, a Költségvetési, Pénzügyi és Vagyonnyilatkozatokat Ellenőrző Bizottság, valamint Biró Zsolt, a Közoktatási, Közművelődési, Sport- és Informatikai Bizottság elnöke fogadta a gyerekeket.


 

 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!