II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Vágányépítési munkák a Margit körúton

 2018. augusztus 11-e (szombat) és augusztus 19-e (vasárnap) között a Margit körúton villamos vágányépítési munkákat végeznek.

 A vágányzár ideje alatt A Széll Kálmán tér és a Mechwart liget (Keleti Károly utca) között pótlóbuszok közlekednek, a fennmaradó szakaszon (ideiglenesen egyéb vágányzári munkák miatt csak az Oktogonig) a villamosok szállítják az utasokat.


 

A villamospótláshoz kapcsolódóan a Margit körút Bakfark Bálint utca és a Szász Károly utca közötti szakaszán mindkét irányban, illetve a Fekete Sas utca és a Keleti Károly utca között a Széll Kálmán tér irányában autóbuszsáv lesz ideiglenesen kijelölve, így a járműforgalom ideiglenesen csak egy forgalmi sávon tud közlekedni.

 

A villamospótló autóbuszok a Tölgyfa utcából a Fekete Sas utcán keresztül fognak visszafordulni a Margit körút (Széll Kálmán tér) felé, így emiatt a Fekete Sas utcában rövid szakaszon a parkolás korlátozva lesz. További ideiglenes változást jelent az, hogy a Kis Rókus utca felől érkezők a Margit körútnál csak jobbra kanyarodhatnak és a Fényes Elek utcai gyalogátkelőhely is ideiglenesen le lesz zárva a villamosok ideiglenes visszafordításának és a Margit körúton egy forgalmi sávon közlekedő közúti forgalom, valamint a buszsávon közlekedő autóbuszforgalom segítése érdekében.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!