Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

Marcius15_kulso_kicsi.jpg
Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából több helyszínen is megemlékezést tartottak a II. kerületben.
mariaremetei_uszoda.jpg
A következő napokban megkezdődnek a Máriaremeti Uszoda építési munkálatai. Az uszoda üzembe helyezése 2019 tavaszán várható.
kiajanlo_terv.jpg
Állami főépítészi eljárásban módosításra került a II. Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatról szóló 2/2007.(I.18.) számú rendelet.
A március 15-i állami ünnepségek miatt forgalomkorlátozás lesznek március 14. és március 16. között – tudatta a police.hu.
A II. kerületben működő egyházi kórusok idei hangversenyét - Lukin Lászlóra emlékezve - március 23-án rendezik meg a Móricz Zsigmond Gimnáziumban.
A Budapest Közút Zrt. megbízásából, a Colas Út Zrt. kivitelezésében idén is folytatódnak az útfelújítási munkálatok a II. kerületben.