Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

_J1A6464.JPG
Szép időben, jó hangulatban, nagy érdeklődés mellett zajlott le június 15-én és 16-án a II. Kerületi Önkormányzat ingyenes fesztiválja a Millenárison.
kiajanlo_tarcsa.jpg
Mindenki által ismert probléma a hűvösvölgyi parkolás nehézsége. Különösen a hétköznapokra jellemző, hogy a végállomás környéki utcák parkolói már a reggeli időszakban megtelnek.
KONC_1_KONCEPCIO_TERKEP_2018_05_25_kicsi.png
A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (II.24.) önkormányzati rendelet 3.§ (3) bekezdése értelmében a Polgármesteri Hivatal értesíti önöket a Településfejlesztési Koncepció munkaközi dokumentációjának (tervezet) közzétételéről.
Vasárnaptól ideiglenesen forgalomba helyezik a Fény utca új, felszín alatt átvezető szakaszát.
 Hatvan éve végezték ki Nagy Imrét és mártírtársait. Biró Zsolt bizottsági elnök az Orsó utcai Nagy Imre Emlékházban koszorúzta meg a miniszterelnök szobrát. 
Várhatóan 2019 júniusában kezdődhet el a fővárosi Széna tér felújítása, amely a tervek szerint 2020 végén fejeződik majd be.