Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

jo2_lzs.jpg
Újévi interjú Láng Zsolt polgármesterrel.
kutyagumi_kuka2.jpg
Bővítette a kutyaürülék-gyűjtő edények hálózatát a II. Kerületi Önkormányzat.
online_marketing.jpg
Folytatódnak az önkormányzat által támogatott II. kerületi Vállalkozói Klub online-marketing-képzései. A helyi vállalkozásokat segítő kurzusokat Villányi Balázs online-marketing-tanácsadó tartja.
 Az FKF Nonprofit Zrt. idén télen is begyűjti a már leszedett karácsonyfákat.
A 2018-ban kiadott engedélyek 2019. január 31-ig érvényesek. A lakossági parkolási engedélyek kiváltását a II. kerületiek vagy az ügyfélablakon keresztül, vagy személyesen intézhetik.
Kerületünkben indul a fővárosi iskolabusz-mintaprogram, a teszt 2019-ben kezdődik – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Varga Mihály pénzügyminiszter, Fürjes Balázs államtitkár és Láng Zsolt II. kerületi polgármester.