Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

magyar_zaszlo__.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat kéri a kerület polgárait, hogy augusztus 20-án, nemzeti ünnepünk alkalmából tűzzék ki a nemzetiszínű lobogót a lakóházakra. A zászló kitűzése része a jeles napok méltó megünneplésének.
Pasareti_ut_felujitas_kicsi.JPG
Kerületszerte útépítési munkálatokra kell számítani az iskolakezdésig. A folyamatban lévő vagy induló II. kerületi út- és járdaépítési munkálatokat gyűjtöttük össze, a listát folyamatosan frissítjük!
pasareti_ter_buszvegallomas.jpg
Augusztus 13-án megkezdődött a Pasaréti téri buszvégállomás átépítése, ami a tervek szerint iskolakezdésre készül el.
Tájékoztatást kér Láng Zsolt polgármester a II. kerületi rendőrkapitánytól, miután a rendőrség keddi adatai szerint 2019 első félévében a fővárosban a városrészünkben intézkedtek a legtöbbször ittas vezetés miatt.
A II. Kerületi Önkormányzat és a Pilisi Parkerdő Zrt. újabb együttműködésének keretében újulhatott meg a Görgényi út végében található Macis játszótér.
Párkapcsolat-gazdagító műhely indul a Kétigen Alapítvány szervezésében a II. Kerületi Önkormányzat 75%-os támogatásával.
<2019. február>
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!