Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

diszpolgari_csoportkep.jpg
Idén Rúzsa Magdinak adományozott díszpolgári címet a II. Kerületi Önkormányzat a kerületi lakosok javaslatai alapján.
szolgaltato_onkormanyzat_dij.jpg
Láng Zsolt polgármester szerdán vette át a Belügyminisztériumban Pogácsás Tibor államtitkártól a Szolgáltató Önkormányzat Díjat, amely kiemelt erkölcsi megbecsülést jelent az azt elnyerő település, város vagy kerület számára.
mellrak_elleni_kuzdelem_.jpg
Az idejében felismert melldaganat gyógyítható – a lehetőség adott, éljen vele!
Az önkormányzati működtetésű Panoráma Sportközpont a főváros, de talán az ország egyik legszebb fekvésű létesítménye. A Kolozsvári Tamás utcában 1963 óta működik sportpálya.
Megújul a Pusztaszeri út a Felső Zöldmáli út és a Cimbalom utca közötti szakaszon, és átépül a Felső Zöldmáli úti csomópont a fővárosi önkormányzat megbízásából, a Budapest Közút Zrt. beruházásában.
A jó idő beálltával kerületszerte újfelújítási munkák zajlanak egészen őszig. A II. Kerületi, valamint a Fővárosi Önkormányzat beruházásában forgalmas útszakaszok épülnek újra, és körforgalmat hoznak létre Pesthidegkúton.
<2019. május>
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!