Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseNyomtatás

Internet kortalanul II.

2017. augusztus 15.

Folytatódik az Internet kortalanul, ingyenes számítógépes tanfolyam az idősebb korosztályhoz tartozó, II. kerületi lakosok számára. A szeptember közepén induló kezdő csoportokba is lehet még jelentkezni.

2012 óta töretlen sikerrel zajlik az Internet kortalanul II. elnevezésű ingyenes számítógépes tanfolyam, amelyre a szervező II. Kerületi Önkormányzat ismét jelentkezési időszakot hirdet. A képzés az idősebb korosztályba tartozó kerületi lakosok számára teszi lehetővé, hogy térítésmentesen ismerkedjenek meg a számítógép használatával a programban együttműködő oktatási és kulturális intézményekben.

 

Az idén szeptember közepén induló kezdő csoportokba még lehet jelentkezni! Olyan jelentkezőket várnak, akik eddig még nem vettek részt ezen a tanfolyamon, és II. kerületi állandó lakcímmel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkeznek.  

A tanfolyamok a szeptember 18-i héten indulnak. A tanfolyam 12 hétig tart, hetente egyszer 1,5 óra.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 11 (hétfő).  

Jelentkezni kizárólag írásban lehet:

 1. A Budai Polgár 2017. augusztus 26-i számában megjelenő jelentkezési lap kivágásával és olvasható kitöltésével, majd postára adásával (Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Kabinet, Kun Katalin részére, Budapest 23. Pf. 21. 1277. Jelige: Internet Kortalanul II.), 

2. személyesen a jelentkezési lap leadásával a Polgármesteri Hivatal portáján (1024 Mechwart liget 1.), 

3. elektronikus úton: internet@masodikkerulet.hu email címen vagy a http://www.masodikkerulet.hu/content/htmlform?contentid=553046 honlapcímen. 

A jelentkezéssel kapcsolatosan bővebb információt Kun Katalintól lehet kérni a 346-5479-es telefonszámon munkaidőben vagy az internet@masodikkerulet.hu email címen.

 

Utolsó módosítás dátuma: 2018. január 15. 16:02