Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Szépkorú polgárainknak
kinyerma_kicsi.jpg
Játékra hívja az érdeklődőket a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa a Marczibányi Téri Művelődési Központba. A műsort Czigány György vezeti, a belépés ingyenes.
tavaszkoszonto_2017_aprilis_1.jpg
A II. Kerületi Idősügyi Tanács szeretettel várja az érdeklődőket ingyenes, vidám hangulatú, zenés-táncos rendezvényére április 28-án (péntek) 14.30-tól a Klebelsberg Kultúrkúriába.
retro_tancklub_web_kicsi.jpg
Az Idősügyi Tanács programjainak keretében májustól havi rendszerességgel ingyenes táncklubot hirdet a kerület táncos lábú lakosainak. A táncklubot változó helyszíneken tartják.
 Az I. számú Gondozási Központ (1027 Budapest Bem József tér 2.) aktuális, nyilvános programjai.
kiscelli_kicsi.JPG
Az Idősügyi Tanács szervezésében a „Moszkva tér – Széll Kálmán tér története„ című kiállítást tekinthették meg a Kiscelli Múzeumban a kerületi idősek szeptember 9-én.
A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata ingyenes előadást tart a II. kerületi szépkorú lakók részére „Vizelettartási zavar – inkontinencia” címmel. Regisztráció szükséges.
senior_egyetem_pazmany_kicsi.jpg
Szeptember 20-án kezdődik a Pázmány Szenior Egyetem 2016–17-es tanévének őszi szemesztere. A beiratkozási időszak szeptember 12-ig tart.
kozbiztonsagi_forum_Bem_ter_kicsi.JPG
Az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények visszaszorítása volt a témája a II. kerületi Rendőrkapitányság Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumának június 23-án.
1 / 6Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 9. 9:20