Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Szépkorú polgárainknak
glutenmentes.jpg
A II. kerületi Idősügyi Tanács szervezésében Koltai Tünde, a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete elnöke a gluténmentes étkezésről tart egészségügyi előadást ÁPRILIS 23-án 14 órától. 
ki_nyer_ma_aprilis_2018.jpg
Játékra hívja az érdeklődőket a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa a Marczibányi Téri Művelődési Központba április 24-én délután. A műsort Czigány György vezeti, a belépés ingyenes.
tavaszkoszonto_bal.jpg
Az előző évi sikerre tekintettel ismét megrendezik a Tavaszköszöntő bált ÁPRILIS 20-án pénteken 14.30 és 18.30 között a Klebelsberg Kultúrkúriában (1028 Templom u. 2-10.).
retro_tancklub.jpg
Folytatódik a közkedvelt Retro táncklub. Legközelebb április 19-én 14-17 óra között várják a táncot kedvelőket a I. sz. Gondozási Központba (1027 F Bem József tér 2).
kiajanlo_internet.jpg
Öt évvel ezelőtt hirdette meg a II. Kerületi Önkormányzat az Internet kortalanul ingyenes számítógépes tanfolyamot városrészünk időskorú polgárai részére, ezidáig több mint ötezren végezték el.
kiajanlo_kinyerma.jpg
Az évad utolsó Ki nyer ma? című zenés-verses vetélkedőjére várta az érdeklődőket november 14-én délután a Marczibányi Téri Művelődési Központba a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa. 
szureti_bal__2017_kicsi.JPG
A tavaszköszöntő bál nagy sikerét követően az Idősügyi Tanács szüreti bált szervezett Pesthidegkúton a Klebelsberg Kultúrkúria Barbakán-termében október 20-án.
A II. Kerületi Önkormányzat I. Sz. Gondozási Központja segítséget kíván nyújtani minden érintett személynek, aki otthonában gondoskodik hozzátartozójáról.
1 / 8Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 9. 9:20