Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Szépkorú polgárainknak
szureti_bal__2017_kicsi.JPG
A tavaszköszöntő bál nagy sikerét követően az Idősügyi Tanács szüreti bált szervezett Pesthidegkúton a Klebelsberg Kultúrkúria Barbakán-termében október 20-án.
A II. Kerületi Önkormányzat I. Sz. Gondozási Központja segítséget kíván nyújtani minden érintett személynek, aki otthonában gondoskodik hozzátartozójáról.
szureti_bal_kicsi.jpg
A II. Kerületi Idősügyi Tanács az áprilisi tavaszköszöntő zenés bál nagy sikerére való tekintettel megrendezi a batyus szüreti bált október 20-án 14.30 és 18.30 óra között a Klebelsberg Kultúrkúria Barbakán termében.
gergely_robert_kicsi.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat az idősek világnapja alkalmából ingyenes koncerttel kedveskedik a kerület nyugdíjasainak október 5-én, csütörtökön 15.00 órától a Marczibányi Téri Művelődési Központban.
kinyerma_kicsi.jpg
Játékra hívja az érdeklődőket a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa a Marczibányi Téri Művelődési Központba október 17-én délután. A műsort Czigány György vezeti, a belépés ingyenes.
retro_tancklub_szept_27_kicsi.jpg
Folytatódik a közkedvelt Retro táncklub. Legközelebb szeptember 27-én 15-17 óra között várják a táncot kedvelőket a II. sz. Gondozási Központba (1022 Fillér utca 50/b).
rendelojarat.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat áprilistól ingyenes járatot indított a Bem tér–Rét utcai orvosi rendelő útvonalon. A kisbusz hétfőtől csütörtökig délelőttönként óránként közlekedik, és az útvonalán több megállóban megáll.
okoseszkoz_klub.jpg
Az önkormányzat újra meghirdeti az Okosan az okoseszközökről klubot, ahol a résztvevők kötetlenül, egyszerűen tudják feltenni kérdéseiket az okostelefonokkal és táblagépekkel kapcsolatban. Jelentkezés szeptember 26-ig.
1 / 8Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 9. 9:20