Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Szépkorú polgárainknak
rendelojarat.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat áprilistól ingyenes járatot indított a Bem tér–Rét utcai orvosi rendelő útvonalon. A kisbusz hétfőtől csütörtökig délelőttönként óránként közlekedik, és az útvonalán több megállóban megáll.
okoseszkoz_klub.jpg
Az önkormányzat újra meghirdeti az Okosan az okoseszközökről klubot, ahol a résztvevők kötetlenül, egyszerűen tudják feltenni kérdéseiket az okostelefonokkal és táblagépekkel kapcsolatban. Jelentkezés szeptember 26-ig.
internet_kortalanul_2015_kicsi.jpg
Mát öt éve töretlen sikerrel zajlik az Internet kortalanul II. elnevezésű ingyenes számítógépes tanfolyam, amire a szervező II. Kerületi Önkormányzat ismét jelentkezési időszakot hirdet.
internet_kortalanul_kicsi.JPG
Az Internet kortalanul tanfolyamon megszerzett tudásukat gyakorolhatják a résztvevők a Marczibányi téren tartott Internetklubban. Az alkalmakon oktatás már nem folyik, de egy tanár a résztvevők segítségére van a felmerülő kérdésekben.
Kortalanul kreatív címen rendez idén is a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa képző-iparművészeti és népművészeti kiállítást 60 év feletti, II. kerületi amatőr művészek számára.
demens_ellatas_Filler_kicsi.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat fenntartásában működő II. Számú Gondozási Központban demenciával élők ellátására alkalmas részleget is kialakítottak. Az ellátás kérelemre indul.
kinyerma_2_kicsi.jpg
Másodszor csendült fel a Marczibányi Téri Művelődési Központ Színháztermében a jól ismert „Ki nyer ma” műsor szignálja. Az eseményen mintegy 80 fős lelkes közönség ismét számot adhatott zenei és irodalmi műveltségéről.
retro_tancklub_majus_kicsi.jpg
Folytatódik a közkedvelt Retro táncklub. Idén első alkalommal május 18-án 15-17 között a II. sz. Gondozási Központba (1022 Fillér utca 50/b) várják a táncot kedvelőket.
1 / 7Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 9. 9:20