Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Pályázatokarchívum »
A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottsága pályázatot hirdet az alábbi keretek terhére
A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottság (továbbiakban: Bizottság) nyilvános pályázatot hirdet a kezelésében lévő 7 millió Ft-os pénzkeret elosztására.
A II. Kerületi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
Kortalanul kreatív címen rendez idén is a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa képző-iparművészeti és népművészeti kiállítást 60 év feletti, II. kerületi amatőr művészek számára.
Időpont: 2017. szeptember 5.
A II. Kerületi Önkormányzat a Széchenyi 2020 Környezet- és Energetikai Hatékonysági Operatív Programja (KEHOP) keretén belül sikeres pályázatot nyújtott be „Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata óvodáinak energetikai korszerűsítése” címmel. A pályázat keretében az önkormányzat két intézményéne...
 A Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatala pályázati eredménye
Az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából a II. Kerületi Önkormányzat teljesen felújítja a Mansfeld Péter parkot. Az avató ünnepségre beszédíró-pályázatot hirdet 11-13. évfolyamos, II. kerületben tanuló, illetve lakó diákok részére.
A meglevő Óvoda bővítményeként az ország egyik legkorszerűbb óvodaépületén dolgoznak a kivitelezők. Az épülő kétszintes, új épületszárny falai között 100 gyermek elhelyezésére alkalmas, négy csoportszobát alakítanak ki a hozzá kapcsolódó kiszolgáló helyiségekkel és egy tornaszobával.
Előző2 / 4Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2013. július 12. 9:15