Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
2018. július 18.
kiajanlojo_bicaj.jpg
A nyári időszak a kerékpárosoké. A II. kerületben is egyre több a kerékpárút, melyet sokan használnak is. Ha valaki szeretné a kerékpározást a közösségi közlekedéssel kombinálni, néhány fővárosi járat segítségével ezt megteheti.
2018. július 16.
kiajanlo_forg.jpg
Ideiglenesen a Margit körút felé egyirányúsítják a Kis Rókus utcát a Kitaibel Pál utcától a körútig tartó szakaszon, ezért szerdától a Margit híd felől érkező autósok csak kerülő úton juthatnak el a Marczibányi térre.
2018. július 13.
Verhalom_jatszoter_kicsi.jpg
A nyár végéig a II. kerület több játszóterén is felújítási, illetve bővítési munkálatokat végeznek mintegy 50 millió forintból. A Vérhalom és a Zsigmond téren például a nagyobb gyerekek számára helyeznek ki játszóeszközöket.
2018. július 12.
parlagfu_kaszalas_kicsi.JPG
A II. kerületi Polgármesteri Hivatal Hatósági Igazgatóság Környezetvédelmi Osztálya ismét felhívja az ingatlantulajdonosok és a földhasználók figyelmét, hogy ingatlanjaikon időben gondoskodjanak a növényvédelmi munkálatok elvégzéséről.
2018. július 10.
II_kerulet_kartya_pack_2018_kicsi.jpg
Kerületünk számos hagyományt ápol, amely erősíti a közösségi összetartozást, és szoros szálakkal fűz bennünket lakóhelyünkhöz. Ezt a kötődést kívánta erősíteni az önkormányzat a 2010-ben elindult II. Kerület Kártya-programjával.
2018. július 9.
rosta_andrea_templomkerti_estek_180707_kicsi.jpg
Rost Andrea Kossuth-díjas operaénekes telt ház előtt lépett fel július 7-én este a Máriaremetei bazilikában a Templomkerti Esték – Művészek a templomért jótékonysági programsorozat keretében.
2018. július 6.
kiajanlo_semm.jpg
Olyan vastapsot és ovációt még biztosan nem láttak a Kapás utcai rendelőintézet falai, mint amilyen a Semmelweis-napi ünnepség fellépőit köszöntötte.   
2018. július 6.
vegvari_kiajanlo.jpg
Egész életében ugyanabban a II. kerületi lakásban lakott a 2010-ben elhunyt érdemes és kiváló művész, Végvári Tamás. Tiszteletére a Mecset utcai háznál emléktáblát avattak.  
1 / 332Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2017. november 16. 17:37