Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseNyomtatás

Budai Advent a Mechwart ligetben

2013. december 16.

Az adventi időszakban vasárnaponként ismét ingyenes, családi és gyermekprogramok várták az érdeklődőket a Mechwart ligetben.

         
      Budai Advent 2013 - Családi vasárnapok a Mechwart ligetben

December 8.
Mikulás-napi parádé

Ünnepi díszmenettel és térzenével vette kezdetét az idei Budai Advent rendezvénysorozat a Mechwart ligetben. A Vám- és Pénzügyőrség Zenekarának koncertjét követően zene, tánc és bábelőadás várta a gyerekeket. A Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium és Zeneiskola diákjai erdélyi Bethlemes pásztorjátékot adtak elő, többek között színpadra lépett a Kristóf, az óriás című darabbal a Magyar Népmese Színház bábos színháza és Mikulás-dalokat adtak elő a Fillér Utcai Általános Iskola tanulói. A gyerekek legnagyobb örömére hamarosan megérkezett a Mikulás, aki ajándékkal lepte meg a fiatalokat. Az adventi gyertyát Láng Zsolt polgármester gyújtotta meg.

December 15.
Luca-napi boszorkányságok

Boszorkány-csalogató vigasságokra várták a gyerekeket a Mechwart ligetbe december 15-én délután. A Budai Advent rendezvénysorozat keretében az érdeklődők báb és színházi előadásokat tekinthettek meg, miközben Áldás Utcai Általános Iskola diákjai angol nyelvű, zenés, táncos boszorkányos jelenetet adtak elő. Újabb gyertyát gyújtottak az adventi koszorún a polgármesteri hivatal előtt, ahol tűzzsonglőrök is szórakoztatták a közönséget.

December 22.
Angyalok, pásztorok

Az év utolsó adventi programján ünnepi meglepetések várták az érdeklődőket a Mecwart Ligetben. Fellépett Tekerős Péter és a Berbencés Színház és valamint a Kolibri Színház művészei. Az Ákombákom Bábszínház A didergő király meséjét adta elő. A hagyományos újévi köszöntőt követően meggyújtották az adventi koszorú gyertyáit. A műsor zárásaként a kicsiket és a felnőtteket egyaránt lenyűgözte a tűzzsonglőrők előadása.

Minden vasárnap délután mesefogat utaztatta a gyerekeket a Mechwart Ligetben.
A Télherceg sátrában ingyenes teát, valamint forralt bort kínáltak kedvezményes áron.

Utolsó módosítás dátuma: 2013. december 27. 10:31
<2019. július>
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!