Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
2017. szeptember 8.
pafrany_utca_hid_lezaras_kicsi.JPG
Teljesen elbontják, majd újjáépítik a hidat az Ördög-árok felett a Páfrányliget útnál, ezért szeptember második hétvégéjétől a munkálatok miatt lezárják az átkelőt.
2017. szeptember 8.
Befogad_Lak_atadas_kicsi.jpg
Máriaremetén a Katolikus Szeretetszolgálat XXIII. János Szeretetotthonában új épületrészt adtak át szeptember 8-án. A Befogad-Lak tíz férőhelyen nyújt nappali ellátást demenciával élő embernek.
2017. szeptember 7.
rendelojarat.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat áprilistól ingyenes járatot indított a Bem tér–Rét utcai orvosi rendelő útvonalon. A kisbusz hétfőtől csütörtökig délelőttönként óránként közlekedik, és az útvonalán több megállóban megáll.
2017. szeptember 7.
okoseszkoz_klub.jpg
Az önkormányzat újra meghirdeti az Okosan az okoseszközökről klubot, ahol a résztvevők kötetlenül, egyszerűen tudják feltenni kérdéseiket az okostelefonokkal és táblagépekkel kapcsolatban. Jelentkezés szeptember 26-ig.
2017. szeptember 6.
internet_kortalanul_kicsi.JPG
Az Internet kortalanul tanfolyamon megszerzett tudásukat gyakorolhatják a résztvevők a Marczibányi téren tartott Internetklubban. A részvétel ingyenes, előzetes regisztráció szükséges.
2017. szeptember 5.
internet_kortalanul_2015_kicsi.jpg
Mát öt éve töretlen sikerrel zajlik az Internet kortalanul II. elnevezésű ingyenes számítógépes tanfolyam, amire a szervező II. Kerületi Önkormányzat ismét jelentkezési időszakot hirdet.
2017. szeptember 1.
margit_romer_apostol_felujitas_kicsi.jpg
Iskolakezdésre megnyitották a Margit utca–Ankara utca-Rómer Flóris utca–Apostol utca csomópontot. Bár még nem készült el minden teljesen, de újra járhatóak az eddig lezárt szakaszok. Az arra közlekedők ne megszokásból vezessenek.
2017. augusztus 31.
szepvolgyi_rakpart_atjaro_kicsi.jpg
A Fővárosi Közgyűlés szerdán olyan terveket fogadott el, amelyek szerint egy új közúti csomópontot hoznának létre a Slachta Margit rakpart és a Szépvölgyi út között.
Előző2 / 310Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2017. augusztus 29. 14:39