Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Szépkorú polgárainknak
varosmajori_templom.jpg
A II. kerületi Idősügyi Tanács programjaként, a Gondviselés Háza Gondozási Központ szervezésében folytatódik a „Templomi séták" című helytörténeti ismeretterjesztő sorozat.
ki_nyer_ma_aprilis_2018.jpg
Szép verseket hallhatnak neves színművészek előadásában és zongoradarabokat, operaáriákat, dalokat zenei életünk legjobbjainak tolmácsolásában.
Retro_tancklub_2018_junius.jpg
Folytatódik a közkedvelt Retro táncklub. Legközelebb június 14-én 14-16 óra között várják a táncot kedvelőket a I. sz. Gondozási Központba (1027 Bem József tér 2.).
cimke.jpg
 Az élelmiszerek címké címmel hallhatnak egészsgügyi előadást az érdeklődők június közepén.
egeszseges_etelek.jpg
 A II. Kerületi Idősügyi Tanács mindenkit vár ingyenes főzőklubjába, aki szeretne új és egészséges receptekkel megismerkedni, az ételeket elkészíteni, majd a főzőtársakkal közösen elfogyasztani.  
egeszseges_etelek2.jpg
A hazai felnőtt lakosságnak szóló új táplálkozási ajánlás, ami praktikusan és közérthetően mutatja meg, hogyan állítsuk össze a napi étrendünket, hogy ne csak finom, hanem egészséges is legyen, ez az okostányér.
helytorteneti_seta.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa kerületi helytörténeti sétára várja a városrészünkben élőket MÁJUS 10-én 10 órára a Napraforgó utca elején lévő hídhoz. 
retro_tancklub.jpg
Folytatódik a közkedvelt Retro táncklub. Legközelebb május 17-én 14-17 óra között várják a táncot kedvelőket a II. sz. Gondozási Központba (1022 F illér utca 50/B.).
1 / 9Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 9. 9:20