Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Szépkorú polgárainknak
demens_ellatas_Filler_kicsi.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat fenntartásában működő II. Számú Gondozási Központban demenciával élők ellátására alkalmas részleget is kialakítottak. Az ellátás kérelemre indul.
kinyerma_2_kicsi.jpg
Másodszor csendült fel a Marczibányi Téri Művelődési Központ Színháztermében a jól ismert „Ki nyer ma” műsor szignálja. Az eseményen mintegy 80 fős lelkes közönség ismét számot adhatott zenei és irodalmi műveltségéről.
retro_tancklub_majus_kicsi.jpg
Folytatódik a közkedvelt Retro táncklub. Idén első alkalommal május 18-án 15-17 között a II. sz. Gondozási Központba (1022 Fillér utca 50/b) várják a táncot kedvelőket.
ki_nyer_ma_2017_aprilis_kicsi.jpg
Játék, zene és versek várták az érdeklődőket a Marczibányi Téri Művelődési Központban április 25-én este a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa „Ki nyer ma?” című ingyenes műsorán.
kinyerma_kicsi.jpg
Játékra hívja az érdeklődőket a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa a Marczibányi Téri Művelődési Központba. A műsort Czigány György vezeti, a belépés ingyenes.
tavaszkoszonto_2017_aprilis_1.jpg
A II. Kerületi Idősügyi Tanács szeretettel várja az érdeklődőket ingyenes, vidám hangulatú, zenés-táncos rendezvényére április 28-án (péntek) 14.30-tól a Klebelsberg Kultúrkúriába.
retro_tancklub_web_kicsi.jpg
Az Idősügyi Tanács programjainak keretében májustól havi rendszerességgel ingyenes táncklubot hirdet a kerület táncos lábú lakosainak. A táncklubot változó helyszíneken tartják.
 Az I. számú Gondozási Központ (1027 Budapest Bem József tér 2.) aktuális, nyilvános programjai.
1 / 6Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 9. 9:20