Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Szépkorú polgárainknak
kiajanlo_internet.jpg
Öt évvel ezelőtt hirdette meg a II. Kerületi Önkormányzat az Internet kortalanul ingyenes számítógépes tanfolyamot városrészünk időskorú polgárai részére, ezidáig több mint ötezren végezték el.
kiajanlo_kinyerma.jpg
Az évad utolsó Ki nyer ma? című zenés-verses vetélkedőjére várta az érdeklődőket november 14-én délután a Marczibányi Téri Művelődési Központba a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa. 
szureti_bal__2017_kicsi.JPG
A tavaszköszöntő bál nagy sikerét követően az Idősügyi Tanács szüreti bált szervezett Pesthidegkúton a Klebelsberg Kultúrkúria Barbakán-termében október 20-án.
A II. Kerületi Önkormányzat I. Sz. Gondozási Központja segítséget kíván nyújtani minden érintett személynek, aki otthonában gondoskodik hozzátartozójáról.
szureti_bal_kicsi.jpg
A II. Kerületi Idősügyi Tanács az áprilisi tavaszköszöntő zenés bál nagy sikerére való tekintettel megrendezi a batyus szüreti bált október 20-án 14.30 és 18.30 óra között a Klebelsberg Kultúrkúria Barbakán termében.
gergely_robert_kicsi.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat az idősek világnapja alkalmából ingyenes koncerttel kedveskedik a kerület nyugdíjasainak október 5-én, csütörtökön 15.00 órától a Marczibányi Téri Művelődési Központban.
kinyerma_kicsi.jpg
Játékra hívja az érdeklődőket a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa a Marczibányi Téri Művelődési Központba október 17-én délután. A műsort Czigány György vezeti, a belépés ingyenes.
retro_tancklub_szept_27_kicsi.jpg
Folytatódik a közkedvelt Retro táncklub. Legközelebb szeptember 27-én 15-17 óra között várják a táncot kedvelőket a II. sz. Gondozási Központba (1022 Fillér utca 50/b).
1 / 8Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 9. 9:20