Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Eseményekarchívum »
Ertl Dóra és Nagy Anikó, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum múzeumpedagógusai csütörtök délelőttönként 10 és 12 óra között várják a vakációzó gyerekeket Ganz bácsi műhelyében.
Április 23–26. között 22. alkalommal látja vendégül a világ legrangosabb íróit, költőit a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison. Az idei könyvfesztivál díszvendége Jonathan Franzen amerikai író, valamint a 220 éves magyar könyvpiac lesz.
Madarak és angyalok címmel Gross Arnold (1929-2015) grafikusművész emlékkiállítása nyílt meg a Kultúrkúriában, amely válogatás a közelmúltban elhunyt, nemzet művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas művész alkotásaiból.
Idén is ingyenes, családi és gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket az adventi időszakban vasárnaponként a Mechwart ligetbe a II. Kerületi Önkormányzat.
Színes programokkal várja az érdeklődőket a hagyományos nyárvégi művészeti találkozó augusztus 27. és 31. között. Színházi előadások, gyermekprogramok és történelmi előadás is szerepel a műsorkínálatban.
A Török utcai könyvtár júliusban is várja az érdeklődőket a programjaira.
A Vízivárosi Galériában Fényt hozzon… címmel nyílik tárlat galériában szeptember 9-én 18 órától az Ars Sacra Fesztivál rendezvényéhez kapcsolódóan.
A költészet napja alkalmából a Marczibányi Téri Művelődési Központban április 8-án 19 órakor kezdődik Kaleidoszkóp címmel Hűvösvölgyi Ildikó irodalmi estje. A Klebelsberg Kultúrkúriában áprilsi 10-én szintén 19 órától Weöres Sándor és Károlyi Amy életéről és szerelméről tartanak előadást.
1 / 13Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2008. október 15. 14:06