Kedves látogató! Ön jelenleg egy archivált cikket olvas. Utolsó frissítés: 2021.02.26 10:30

Muskátlivásár járvány idején – fő a biztonság

Kulcsszavak Megosztás

A II. Kerületi Önkormányzat vezetése a kialakult helyzetben sem szeretné, ha elmaradna a közkedvelt II. kerületi muskátlivásár.

Viszont idén rendhagyó vásárt szükséges rendezni, emiatt megértésüket és türelmüket kérjük.

A muskátlivásár várhatóan május második felében lesz, a megrendezés módjáról az önkormányzat értesíti azokat, akik jelentkeznek.

Arra kérünk mindenkit, hogy vásárlási szándékát előzetesen a [email protected] e-mail-címen, illetve a (06 1) 346-5600-s telefonszámon jelezze!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a II. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni, az adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. A megküldött adatok kizárólag a veszélyhelyzet ideje alatt kerülnek felhasználásra, azt követően törlésre kerülnek.

Jelentkezéskor tüntessék fel pontos lakcímüket irányítószámmal, telefonszámukat, e-mail-címüket, életkorukat, és jelezzék, hány tő muskátli szeretnének venni!

A muskátli ára 200 Ft/tő.

A vásárláshoz II. kerületi lakcímkártya bemutatása kötelező.

Egy lakcímkártyára legfeljebb 10 tő muskátli kérhető.

Jelentkezés előzetes regisztrációval.

Határidő: május 15.

Archív