2020. március 16.

2020. 03. 16. Tájékoztató betegek részére

Kulcsszavak Megosztás

Tisztelt Betegeink!

A járványügyi vészhelyzet miatt az Egészségügyi Szolgálatnak miniszteri utasításra a tervezett ellátásokat halasztania kell, így ellátására csak sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerülhet sor. Kérjük, ezt jelezzék telefonos bejelentkezéskor, illetve ezt az intézmény bejáratánál Munkatársaink ellenőrizni fogják. Amennyiben a sürgős vizsgálatot kérő páciens állapota a kísérést nem kívánja meg, kísérő, hozzátartozó nem tartózkodhat az épületben. Kérjük beteg hozzátartozóját az épület előtt várja meg!

Tájékoztatjuk, hogy a 65 év feletti munkatársak (orvos/szakdolgozó) a miniszteri utasítás értelmében nem vehetnek részt a személyes találkozással járó betegellátásban.

Az Önök, valamint dolgozóink védelmében hozzuk meg a fenti intézkedéseket.

Továbbá kérem Önöket, amennyiben köhögnek, lázasak, nehézlégzésük van és a tünetek jelentkezését megelőző 14 napban szoros kapcsolatban voltak új koronavírussal fertőzött személlyel vagy az új koronavírus fertőzéssel érintett területen jártak kérjük ne üljenek le a váróteremben, hanem telefonon konzultáljanak háziorvosukkal a további intézkedések megtétele érdekében!

Köszönöm megértő együttműködésüket!

Budapest, 2020. március 16.

Dr. Polák László főigazgató főorvos

Címlap