2023. április 17.

8. Hidegkúti Családi Piknik

Kulcsszavak Megosztás

Április 22-én 14–19 óra között a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban és a megújult Közösségi Ligetben várják az érdeklődőket.

A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület idén immár nyolcadik alkalommal rendezi meg Pesthidegkút hagyományos tavaszünnepét, a Hidegkúti Családi Pikniket. Az eseményre ismét meghívást kaptak a környékünkön élő lelkes és tehetséges, profi és amatőr alkotó- és előadóművészek, hogy egy-egy színpadi bemutató keretében, illetve a helyszínen felállított sátrak alatt ízelítőt adjanak tevékenységükből.


Az érdeklődők megismerkedhetnek a környék kulturális kínálatával és nem utolsósorban egymással.


A tavalyi hagyományt folytatva a szervezők idén is arra biztatják a látogatókat, hogy hozzanak magukkal pokrócokat és sütivel, gyümölccsel, itókával megrakott kosarakat, hogy legyen ez egy kötetlen, vidám délután, egy igazi, „fűbe leheveredős” piknik, ahol aktívan, érdekes tevékenységekkel és emberekkel ismerkedhetnek.


Tegyünk egy újabb lépést, amely közösséget formál az itt élőkből! - „...mert együtt könnyebb...”


Részletek a szervező egyesület Facebook-oldalán:
www.facebook.com/HidegkutiCsaladiIranytu 


A program fővédnöke: Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere.
Főtámogatók: II. Kerületi Önkormányzat, II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft., Klebelsberg Kultúrkúria, HÜVI Szolgáltatóház, Lovas cukrászda, PKSZ ÖTE.

Címlap