2020. március 16.

A Család- és Gyermekjóléti Központ tájékoztatása

Kulcsszavak Megosztás

Tisztelt II. kerületi Lakosok, Kedves Ügyfeleink!

Tekintettel a járvány miatt kialakult helyzetre, a II. kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ a mai naptól megváltozott munkarendben, de változatlan nyitvatartással dolgozik.

Kérjük, hogy segítség kérés esetén, elsősorban telefonon, e-mail-ben vegyék fel intézményünkkel a kapcsolatot (Telefon/Fax: +36/1-225-7956, +36/70-332-7824; E-mail: [email protected]), csak nagyon indokolt esetben jelenjenek meg személyesen az ügyfélfogadáson.

Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében a már folyamatban lévő esetekben a családlátogatások és a személyes találkozások határozatlan ideig szünetelnek, illetve csak krízis esetén biztosítottak.

A speciális szolgáltatások (pszichológus, autogén tréning, családterápia, jogi segítségnyújtás) a szolgálatást nyújtó szakemberrel való egyéni egyeztetés útján vehetőek igénybe. Amennyiben Önök más intézménynél részesülnek ezekben az ellátásokban, arról az adott intézményben kaphatnak felvilágosítást.

A családsegítők, esetmenedzserek tevékenysége az egyéni esetkezelésben továbbra sem szünetel.

Munkatársaink ügyeleti időben telefonon, e- mailen elérhetők, illetve egyéni egyeztetés szerint ügyeleti időben az intézményben felkereshetők.

Címlap