A Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ intézkedése a koronavírus elleni védekezés érdekében

Címlap   |   2020, március 23 - 13:48Send by email

Tisztelt Tulajdonosok, Bérlők, Őstermelők!

A Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ üzemeltetője a Fény Utcai Piac Kft. a koronavírus veszély miatti vészhelyzetre tekintettel 500 db szájmaszkot vásárolt. A vásárláshoz a társasház tulajdonosi közössége nevében csatlakozott a társasházi Intézőbizottság és plusz 1000 db szájmaszk beszerzéséről intézkedett.


A maszkok 2020. március 23-tól kezdődően 200 darabonként érkeznek kereskedelmi központunkba, melyet az Üzemeltetési Igazgatóság ingyenesen fog kiosztani a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ minden kereskedője és szolgálattevője részére. (A maszkok kizárólag az egyes üzlethelyiségek, vagy szolgáltatók alkalmazotti létszámának megfelelően kerülnek átadásra.)


Az Üzemeltetési Igazgatóság és az Intézőbizottság kéri a kereskedőket és az üzemeltetés szolgálattevőit, hogy mindig, minden esetben, amikor kontaktushelyzetbe kerülnek a T. Vásárlóközönséggel használják a maszkokat!


Tudjuk azt, hogy ez csak egy kicsi segítség annak érdekében, hogy leküzdjük a vírust, de ha minden ember felelős magatartással csak egy kicsit tesz a védekezés érdekében, hamarabb túlleszünk ezen e rendkívül nehéz helyzeten.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Kiss Ferenc
ügyvezető
Fény Utcai Piac Kft.