2021. november 01.

A kedvencem és én - fotópályázat

Kulcsszavak Megosztás

Fotópályázat II. kerületi gazdiknak november 30-ig

A II. Kerületi Önkormányzat a felelős állattartást és a felelős állatvédelmet népszerűsítő fotópályázatot hirdet „Kedvencem és én” címmel, melyre lelkes amatőrök és hobbifotósok képeit várja.

Kisállatot tartasz otthon? Cica, kutyus, nyuszi vagy épp egy akváriumnyi halacska él veled? Egy mókuscsalád költözött a kertedbe, sünök vermelnek be nálatok télire és ők lettek a legjobb barátaitok?

A fotók mutassák be, hogy a pályázó számára mit jelent az állatokkal való felelős együttélés, s miképp képzeli el mindezek képi megfogalmazását, bemutatását.

Pályázni 2021. november 1–30. között lehet. A pályázat eredményhirdetése 2021. december 15-ig lezajlik.

A pályázaton olyan amatőr és hobbi fotós magánszemélyek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek II. kerületi lakó,- vagy tartózkodási hellyel.

A pályázatra beküldendő fénykép(ek) technikai paraméterei és egyéb előírások:

A feltöltött fényképek formátuma „.jpeg” kiterjesztés, az egyes fényképek mérete pedig maximum 2MB legyen. A fotók szabályos elnevezése: „pályázóneve_sorszám.jpeg”.

Egy pályázó maximum 5 fényképpel nevezhet. A pályázó kizárólag a saját maga által készített, eredeti alkotással pályázhat.

A pályázatokat benyújtani – a pályázó elérhetőségeit tartalmazó elektronikus pályázati űrlap kitöltésével, nevének (vezetéknév és keresztnév), e-mail címének, telefonszámának, lakcímének megadásával és fényképek csatolásával, valamint a Részvételi szabályzat és az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával – a II. kerület honlapján lehet.

Szabálytalannak minősülnek azok a pályázatok, amelyek a pályázat témájától eltérő témát vagy nem saját, eredeti fotót tartalmaznak és sértik valamely harmadik személy szerzői jogát vagy egyéb módon jogsértőek. A pályázat tartalmáért a pályázó vállalja a felelősséget, az ebből eredő esetleges jogi vagy anyagi következményeket is kizárólag a pályázó viseli. Amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a pályázattal kapcsolatban bármilyen kifogása vagy igénye merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólagosan a pályázót terheli.

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

A pályázat díjazása kategóriánként:

I. hely: 40.000,- Ft-os vásárlási utalvány,

II. hely: 30.000, - Ft-os vásárlási utalvány,

III. hely: 25.000, - Ft-os vásárlási utalvány

Közönségdíj: 40.000,- Ft-os vásárlási utalvány

Pályázó a fotók feltöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fényképeket térítés nélkül, a szerzői jogok tiszteletben tartásával, de szerzői, felhasználói jogdíj megfizetése nélkül a pályázattal összefüggésben felhasználja a pályázó nevének feltüntetésével a II. kerületi Önkormányzat honlapján, a Budai Polgár kerületi lapban, illetve közösségi oldalain. Mindemellett a pályázó a fényképeivel továbbra is szabadon rendelkezik.

A pályázni a következő linken lehet: https://masodikkerulet.hu/urlap/kedvencem-es-en-fotopalyazat-urlap-2021

Címlap