A sportparádé nem ért véget!

Címlap   |   2020, szeptember 15 - 18:30Send by email

A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület szeptember 12-én tartotta a 7. Hidegkúti Sportparádét. Az esemény legjobb pillanatait megörökítőknek fotópályázatot írtak ki.

A Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont és Közösségi Tér adott otthont szeptember 12-én a 7. Hidegkúti Sportparádénak. A szervezők a vírusjárványra tekintettel szigorú egészségügyi szabályokat hoztak, amit a vendégek is magukénak éreztek.

A hagyományos őszi sportágválasztón a résztvevők megtudhatták, hogy a családon belül kinek milyen sport való. A gyerekek és a szülők megannyi mozgásformát próbálhattak ki, de több egészségmegőrző programon is részt vehettek az érdeklődők.

A sport- és táncbemutatók mellett egész nap nyitva állt az Egészség Sétány, ahol egészségügyi szűrővizsgálatokat végeztek, a versenyezni vágyók pedig kanjam frizbi-, pétanque-, asztalitenisz és focibajnokságon vehettek részt.

Két kerékpár is gazdára talált aznap. Az egyiket a pecsétgyűjtő verseny győztese vihette haza, a szerencsés résztvevőt Őrsi Gergely polgármester sorsolta ki. A másik biciklivel a tombolahúzás nyertese kerekezhetett el.

A sportparádé azonban nem ért véget szombat kora este!

A szervező Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület a 7. Hidegkúti Sportparádé Legjobb Pillanatai címmel fotópályázatot hirdetett a sportnapon készült felvételek készítői számára.
Beküldési határidő: 2020. szeptember 20. éjfél
A képeket a [email protected] címre várják.
Részletek www.facebook.com/HidegkutiCsaladiIranytu és a www.csaladiiranytu.hu oldalakon.

Az egyesület minden résztvevőnek köszöni a lelkes és aktív részvételt, valamint a felajánlott nyereményeket. A rendezvény kiemelt támogatója volt a II. Kerületi Önkormányzat, a HÜVI Szolgáltatóház és a Lovas Cukrászda.