Adománybolt nyílt Szilágyi Erzsébet fasorban

Kulcsszavak Megosztás

Megnyílt az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja.

Iványi Gábor, az Oltalom Karitatív Egyesület vezetője és Őrsi Gergely polgármester közösen nyitotta meg az egyesület VEDD és VIDD adományboltját, a Szilágyi Erzsébet fasor 45. szám alatt augusztus elején.

Az adománybolt ötlete két éve merült fel, majd nemzetközi példák alapján a döntöttek a most megnyílt adománybolt működtetési rendszere mellett. Az üzletben lehetőség van használt, jó minőségű ruhák, eszközök leadására adományként, melyeket később töredék áron megvásárolhatnak az érdeklődők. Az így keletkezett bevételből tartja fenn magát a bolt, és segíti elő az olcsó vásárlási lehetőséget, az adományok hasznosulását. Ezzel segíthetünk a nehezebb sorban élőknek és teszünk a fenntarthatóságért is, hiszen a nem használt holmik nem kerülnek a kukába.

Galkó Balázs színész korábban egy jótékonysági árverésre ajánlotta fel 30 perces József Attila veseiből összeállított műsorát, amit most a színésszel egyeztetve az adományboltnak ajándékozott Őrsi Gergely polgármester, aki játékokat is hozott a megnyitóra.

Az adománybolt augusztus 3-tól, 10 és 18 között várja Önöket.
További információk: Horváth Éva, tel.: +36 70 667-1935

Címlap