2022. november 21.

Adventi dió- mák- méz- alma- és édesburgonya-vásár

Kulcsszavak Megosztás

Frissítés! A vásárra a regisztrációs lehetőség lezárult, a regisztrálható termékek elfogytak. 

Dió, mák, méz, szabolcsi alma és sárga batáta (édesburgonya) vásárára kerül sor advent második hétvégéjén.

DECEMBER 3-án, szombaton ismét közvetlenül a termelőktől vásárolhatjuk meg a karácsonyi bejglihez szükséges diót és mákot, a szabolcsi almát, a Tolna megyéből érkező mézet vagy a Lajosmizse határában termelt sárga édesburgonyát.

A vásárt két helyszínen rendezzük: 8 és 12 óra között a papkerti parkolóban (1024 Rómer Flóris u. 4.), 14 és 18 óra között a Pokorny József Sporttelep parkolójában.

A megvásárolni kívánt termékekre regisztrálni NOVEMBER 28-ig, illetve a készlet erejéig lehet.

A termékeket előre kimért egységcsomagokban lehet megvásárolni az alábbiak szerint: • az alma 7 kg-os papírtáskában – fajtától függetlenül – 2500 Ft/papírtáska • a sárga batáta (édesburgonya) 2 kg-os kiszerelésben 1400 Ft/csomag • a dió 3000 Ft/kg áron 1 kg-os, a mák 2000 Ft/kg áron 1 kg-os kiszerelésben lesz kapható (a mák egész szemes, nem őrölt) • a méz ára fajtától függően alakul (2000–3300 Ft/kg). Egyes mézek a helyszínen 0,5 kg-os kiszerelésben is megvásárolhatóak lesznek. A termelők a göngyölegért külön árat nem számolnak fel. A vásáron egyéb termékeket, virágméz-válogatásokat, ágyas mézeket, virágporos termékeket, csilikrémeket a készlet erejéig regisztráció nélkül is vásárolhatnak.

Az űrlapon keresztül jelzett vásárlói szándék, egy automatikusan megküldött visszaigazoló e-maillel válik érvényessé. Visszaigazoló e-mail nélkül a regisztráció nem érvényes!

Kérjük az emailen kapott visszaigazolását hozza magával kinyomtatva, vagy mentse el, és telefonon mutassa be a vásáron!

További információ és regisztráció: https://bit.ly/3tEaKZ8

Címlap