Antitest vizsgálat indul a II. kerületben is

Kulcsszavak Megosztás

Önkormányzatunk csatlakozva a Fővárosi Önkormányzat akciójához ingyenesen teszi lehetővé nyolcszáz 60 év feletti kerületi lakos részére az antitest tesztelésen való részvételt.

A vizsgálaton való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével tud megtenni.

Sajnáljuk, az ingyenes antitestszint-vizsgálatra elfogytak a helyek.

Kérjük, látogasson vissza később, amennyiben bővül a helyek száma, vagy felszabadul egy már lefoglalt hely, a jelentkezést újra megnyitjuk.

Amennyiben az űrlap kitöltése nehézséget okozna, akkor hívja a Központi Ügyfélszolgálatot a +361/346-5600 telefonszámon (3-as menüpont), ahol segítségükre lesznek kollégáink.

800 darab vizsgálati eszköz áll a rendelkezésünkre, így teszteltetni csak a keret kimerüléséig tudunk, a helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik. A tesztek eredményéről az érintetteket a kiértékelést végző labor közvetlenül fogja értesíteni.

A regisztrációhoz szükséges adatok: név, születési idő és hely, a lakcímkártya szerinti lakcím, email cím, telefonszám.

A regisztrációkor kérjük, jelöljék meg, mely napokon szeretnének a vizsgálaton részt venni! 

Regisztrálni azok a II. kerületi lakosok tudnak, akik két oltással rendelkeznek, a második oltás felvétele óta eltelt legalább 14 nap és betöltötték 60. életévüket.

A tesztekhez vérvétel szükséges, melyek elvégzésére 2021. július 19. és 22. között a Marczibányi téri Művelődési Központ, Újklubjában kerül sor.

A vizsgálatok időpontjai:

2021. július 19. (hétfő) 8.00 és 12.00 óra között,

2021. július 20. (kedd) 13.00 és 18.00 óra között,

2021. július 21. (szerda) 8.00 és 12.00 óra között,

2021. július 22. (csütörtök) 13.00 és 18.00 óra között

Kérjük, hogy a Vizsgálatkérő lapot kitöltve hozzák magukkal!

A Vizsgálatkérő lapot itt tudja letölteni >>>

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a II. Kerületi Önkormányzat és Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának arra kijelölt munkatársa fogja megismerni. A megküldött adatok kizárólag az antitest vizsgálat idején és azzal kapcsolatban kerülnek felhasználásra, azt követően 30 napon belül törlésre kerülnek.
Általános adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató >>>

Címlap