Átadták az Év rendőre elismeréseket

Kulcsszavak Megosztás

A II. kerület 50 rendőrt jutalmazott és átadták az idei Év rendőre díjakat.

Már harmadik éve, hogy nem egy, hanem három, a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság állományában kimagasló munkát végző rendőr teljesítményét ismeri el a II. Kerületi Önkormányzat. A polgármesteri hivatalban december 21-én Őrsi Gergely polgármester adta át az elismeréseket.

Az év rendőrei

Idén bűnügyi kategóriában dr. Sass Vivien Barbara rendőr főhadnagy, vezetői kategóriában Kovács Péter rendőr alezredes (jobbra), rendészeti kategóriában pedig Dupcsák Viktor címzetes rendőr főtörzszászlós (balra) érdemelte ki az elismerő címet és a vele járó 150 ezer forint díjazást.

Átadták az Év rendőre elismeréseket

- Nem tudjuk eléggé megköszönni a II. kerületben szolgálatot ellátó rendőrök kitartó munkáját, azt, hogy mindig számíthatunk a rendőreinkre, akik odaadóan szolgálják a lakosságot és a közbiztonságot – mondta el az ünnepségen Őrsi Gergely polgármester, aki az egész kerület nevében kívánt rendőreinknek békés, boldog karácsonyt és sikeres új esztendőt.Átadták az Év rendőre elismeréseket

A polgármesteri hivatalban megtartott eseményen részt vett Szabó Gyula és Varga Előd Bendegúz alpolgármester, Szalai Tibor jegyző is, valamint a II. kerület rendőrkapitánya, Seres Ernő rendőr ezredes, aki nem csak a jutalmakkal kapcsolatban fejezte ki köszöntetét, hanem az önkormányzat egész éves támogatásáért. Mint mondta, a rendőri állomány olyan környezetben végezheti a munkát, ahol minden tekintetben számíthat a képviselő-testület és a polgármesteri hivatal támogatására.

Címlap