Augusztusi útlezárások

Kulcsszavak Megosztás
Augusztus 7-e és 13-a között a Zuhatag sor és a Versec sor közötti átjárót felújítják, ebben az időszakban a Zuhatag sort a Zsemlye utca felől közelíthetik meg és zsákutcaként fog működni. 
Augusztus 12-én 07 óra és 17 óra között a Budakeszi úton, a Szép Juhászné út és az Irén utca közötti útszakaszon félpályás útzár kerül kialakításra, váltakozó irányú forgalom mellett jelzőőrök segítik a forgalmat.
Augusztus 15-én és 16-án éjszaka TELJES ÚTZÁR kerül kialakításra ezen az útszakaszon. 
A 61-es villamos pályáján felújítási munkálatokat végeznek. Augusztus 7-e és 13-a között a Zuhatag sor és a Versec sor közötti átjáró kerül sorra, így az nem lesz használható. Ebben az időszakban a Zuhatag sort a Zsemlye utca felől közelíthetik meg és zsákutcaként fog működni. Az érintett terület lakóit a kivitelezők értesítik.
2023. augusztus 12-én 07 óra és 17 óra között a Budakeszi úton, a Szép Juhászné út és az Irén utca közötti útszakaszon félpályás útzár kerül kialakításra, váltakozó irányú forgalom mellett jelzőőrök segítik a forgalmat.
Az esetleges nem megfelelő időjárási viszonyok esetén ez 2023. augusztus 13-án 07 óra és 17 óra között kerül kialakításra.
2023. augusztus 15-én 0 óra 5 perctől 04 óra 30 percig, és 2023. augusztus 16-án 0 óra 5 perctől 04 óra 30 percig TELJES ÚTZÁR kerül kialakításra ezen az útszakaszon, a megkülönböztető jelzéseket használó járművek sem tudnak áthaladni, a munkálatokhoz szükséges kosaras járművek úttestre történő letalpalása-, valamint a kivágásra kerülő fák döntési területe miatt.
A munkálatok során a Budapestközút Zrt, mint közútkezelői feladatok elvégésére kijelölt szervezete, a BKM Zrt FŐKERT Divízió Zrt végzi az élet- és balesteveszély megelőzés miatti fák kivágását, gallyazását.

Aktuális