2020. március 20.

Az egészségügyi intézményekben dolgozók részére biztosít lakásokat a II. kerület

Kulcsszavak Megosztás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi veszélyhelyzet miatt, a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat által 2020. március 4. és 2020. április 3. napja között meghirdetett bérlakás-pályázatot a Kiíró 2020. március 19. napján felfüggeszti.

A vészhelyzetre való tekintettel és annak fennállásáig a szociális bérlakásokat Őrsi Gergely kezdeményezésére a kerületünkben működő egészségügyi intézményekben dolgozók részére biztosítja a veszélyhelyzet fennállásáig, de lekésőbb a a bérbeadástól számított 90 napig. Ezért, a mai nappal időlegesen felfüggesztjük a már meghirdetett szociális bérlakás-pályázatot, hogy most azokat támogathassuk, akik a frontvonalban küzdenek a világjárvány megfékezéséért.

A pályázatban megjelölt lakásokat az Önkormányzat az egészségügyi intézményeiben dolgozók részére biztosítja, a kerületben működő egészségügyi intézmények vezetőivel történt egyeztetést követően.

A 2020. március 18. napjáig beérkezett, illetve postára adott pályázatokat elfogadjuk, de a mai naptól további pályázatok benyújtására nincs lehetőség.

A pályázattal kapcsolatos egyéb változásokról, így a felfüggesztés megszüntetéséről, a benyújtási határidőről, a lakások megtekintésének időpontjáról és módjáról a honlapunkon tájékoztatást adunk.

Címlap