2020. április 27.

Budai Riadólánc

Kulcsszavak Megosztás

A mostani koronavírus-járvány idején különösen fontos, hogy hiteles és ellenőrzött információk birtokában legyünk, hiszen csak így tudunk felelősen viselkedni.

Ezért a II. kerület Önkormányzata elindította a Budai Riadóláncot – célunk, hogy minden kerületi társasházzal közvetlenül tudjunk kapcsolatot tartani, így a lakóközösség minden tagjának
a lehető leghatékonyabban tudunk segítséget és tájékoztatást adni.

Hogyan működik?

A Budai Riadólánc tagjainak rendszeresen megküldjük a járvánnyal kapcsolatos önkormányzati hirdetményeket. Ezeket mindenki saját lakóközösségében terjeszti, akár e-mailen továbbküldve, akár plakátokat elhelyezve a lépcsőházban. Így azokhoz a szomszédainkhoz is eljutnak a legfontosabb információk, akik kevésbé otthonosan mozognak az online világban.

Kik csatlakozhatnak?

Minden tenni vágyó kerületi polgár és közös képviselő csatlakozását várjuk, akik vállalják, hogy eljuttatják szomszédaikhoz az Önkormányzat által küldött közérdekű hirdetményeket.

Hogyan tudok jelentkezni?

Küldjön egy e-mailt a [email protected] címre és írja le elérhetőségeit (e-mail, telefon) és azt, melyik társasházban vállalja az információk továbbítását. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot, és minden fontos tudnivalóról tájékoztatjuk.

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk Budára!

Címlap