2020. március 03.

Családi Főzőklub

Kulcsszavak Megosztás

Családi Főzőklub indul az Újlaki Általános Iskola tankonyhájában.

A program elsősorban azokat a kisgyermekes családokat célozza meg, amelyekben a valamely családtagnál felmerülő ételintolerancia, vagy a korszerű táplálkozásra való törekvés miatt új, korszerű, allergén összetevőktől mentes, de mégis ízletes ételek elkészítését szeretnék megtanulni.

A programot Kisa Judit dietetikus vezeti.

A részt vevő családok számára a foglalkozás idejére a helyszínen gyermekfelügyeletet is biztosítanak.

Egy kurzus két alkalomból áll: az első alkalommal egy általános „mentes” diétás ételt készítenek el közösen, míg a második alkalom menüsora a résztvevők egyéni igényei alapján áll össze. Egy-egy kurzus ugyanazon családoknak szólnak.

Emellett a tematikus főzőnapok során egy-egy téma szerinti, például ünnepi vagy valamely alkalomhoz köthető menüsorokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A Főzőklubon alkalmanként egyszerre 12-14 fő vehet részt.


Időpontok:

  1. csoport: március 24. (kedd) és március 31. (kedd)
  2. csoport: április 21. (kedd) és április 28. (kedd)
  3. csoport: május 13. (szerda) és május 20. (szerda)

Tematikus napok: június 3. (szerda) és június 10. (szerda)

Például, hogyan utazzunk/nyaraljunk diétázó gyermekkel? Nyári veszélyek elkerülése a diétában, ünnepi menüsor – igény szerint.

A programra jelentkezni az [email protected] címen lehet.

Címlap