2024. április 19.

Családi piknik szombaton

Kulcsszavak Megosztás

9. Hidegkúti Családi Piknik a közösségi ligetben

Időpont: április 20-án, szombat, 14–19 óra között
Helyszín: Máriaremetei Közösségi Liget (1028 Szabadság u. 51–57.)


A pesthidegkútiak hagyományos tavaszünnepét, a Hidegkúti Családi Pikniket idén kilencedik alkalommal rendezi meg a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület a Máriaremetei Közösségi Ligetben. A program betekintést enged a környék kulturális programjaiba, táborozási lehetőségeibe, ezzel segítve a fiatalokat és szüleiket szabadidős elfoglaltságok kiválasztásában. A piknik nem titkolt célja az is, hogy az „Ismerd meg a szomszédodat!”-szlogen jegyében találkozási lehetőséget adjon az itt élőknek, hogy önfeledten, jól szórakozva ismerhessék meg egymást.
A színpadon színvonalas előadásokat, bemutatókat lehet majd látni és hallani, de a téren felállított sátrak is tartalmas programokkal várják az érdeklődőket. Természetesen a kisebbek kedvence, a tűzoltóautó, a népszerű tombola és a pecsétgyűjtés sem marad el.

A rendezvénynek otthont adó közösségi liget kivételes környezetet biztosít arra, hogy a zöldben valódi „leheveredős” pikniket tarthassanak, ehhez pedig otthonról lehet hozni, vagy a Berkenye kávézóból is be lehet majd szerezni a finom falatokat. A Föld napjához kapcsolódóan meglepetéssel is készülnek a szervezők.

A családi pikniken 18 órától kedvezményesen lesz megvásárolható a II. kerület frissen megjelenő helytörténeti kiadványa, a Volt egyszer Budán… II. kötete.


További információk az egyesület Facebook-oldalán: www.facebook.com/HidegkutiCsaladiIranytu


Fővédnök: Őrsi Gergely polgármester. A rendezvény támogatói: Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat, II. Kerület Sport Kft., Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont, Gyarmati Dezső Uszoda, II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nkft., Klebelsberg Kultúrkúria, Budai Polgár, Lovas Cukrászda, Kiss Zenede, HÜVI Szolgáltatóház, Ski Total, PKSZ ÖTE, Berkenye kávézó.

Címlap