Egyeztetés és lakossági fórum

Kulcsszavak Megosztás

Felhívás a kerületi építési szabályzat módosításának partnerségi egyeztetésére.

Tisztelt Kerületi Lakosok!
Érintett Partnerek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a képviselő-testület 2021. március 30-án döntött a II. kerület Építési Szabályzatáról szóló 28/2019.(XI.27.) Önk. rendelet (KÉSZ) módosításával összefüggésben a partnerségi egyeztetés megindításáról.

A módosítással érintett terület a Vasas Pasaréti Sport Club területe. A módosítás célja a kiemelt kormányberuházás keretében a fejlesztési elképzelések megvalósításához szükséges rendelkezések megalkotása, az érintett lakosság igényeinek figyelembevételével. A módosítás várható hatása az, hogy a kerület nagy múltú sportterülete magasabb színvonalú sportolási lehetőséget nyújthat majd mind a verseny-, mind az amatőr sportolók számára, emellett a fejlesztés figyelmet fordít a lakókörnyezet élhetőségének megóvására.

ÁPRILIS 18. – MÁJUS 14. között az önkormányzat partnerségi egyeztetést hirdet, melynek keretében a KÉSZ-módosítás munkaközi dokumentációja az alábbi helyen megtekinthető: http://archiv.masodikkerulet.hu/hirdetotabla/hirdetmenyek/partnersegi_eg....


Továbbá ÁPRILIS 28-án 16.30-kor Trummer Tamás főépítész online lakossági fórumot tart, amihez az alábbi link segítségével tudnak csatlakozni: https://global.gotomeeting.com/join/201932077.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a [email protected] e-mail-címen előre jelezzék.

A partnerségi egyeztetés során a partnerek a lakossági fórumon szóban, vagy a felhívás ideje alatt írásban – rövid indokolással kiegészítve – észrevételeket tehetnek, véleményeket, javaslatokat nyújthatnak be az elérhetőségük és érintettségük feltüntetése mellett: a [email protected] címre küldve vagy postai úton a II. kerület főépítészének címezve (II. kerületi Polgármesteri Hivatal, Trummer Tamás főépítész, 1024 Budapest, Mechwart liget 1. vagy 1277 Budapest 23. Pf. 21.);

A tárgy mezőben vagy a borítékon kérjük feltüntetni a „VASAS KÉSZ-módosítás 2021” címet.


Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges a véleményt adó teljes nevének megadása, melynek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

Őrsi Gergely polgármester megbízásából eljárva:
Trummer Tamás főépítész

Címlap