június 13. csütörtök, Antal, Anett

Ha maszkra van szüksége, jelentkezzen!

Címlap   |   2020, április 9 - 11:21Send by email

Elkezdünk maszkokat küldeni a legnagyobb társasházak postaládáiba, továbbá kerületszerte találkozhatnak önkénteseinkkel, akik az önkormányzat által beszerzett maszkokat osztják, de kérésre el is juttatjuk önöknek.

Kérjük, jelezzék a [email protected] email címen a pontos lakcím feltüntetésével vagy munkanapokon a +36 1 346 5600-as telefonszámon, ha maszkot igényelnek!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a II. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni, az adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. A megküldött adatok kizárólag a veszélyhelyzet ideje alatt kerülnek felhasználásra, azt követően törlésre kerülnek.

Elsősorban emailen a [email protected] -n keresztül várjuk az igényeket, tekintve, hogy a húsvéti ünnepnapokon nincs telefonos ügyfélszolgàlat.

Kérjük, a következő információkat szerepeltesse az emailben: név, lakcím, telefonszám, amin elérhetjük és információ a postaláda megközelíthetőségéről.

Utóbbira azért van szükség, mert kollégáink és önkénteseink a postaládába fogják dobni a becsomagolt maszkokat, így fontos, hogy utcáról közvetlenül, udvarból, lépcsőházból, esetleg más módon közelíthető-e meg?

Ezúton is köszönjük felelős magatartását és azt, hogy minden óvintézkedést megtesz a járvány elleni védekezésben.

Engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy ezek a maszkok elsősorban arra valók, hogy a lakást szükséges esetben elhagyva a közösség többi tagját, s így egymást kölcsönösen védve, a nem fertőzött emberek elővigyázatosságával járjunk el.

Jelenleg 2 darab u.n. sebészmaszkot tudunk felajánlani háztartásonként, de amennyiben ez változik, tájékoztatni fogjuk. Fontos információ: amennyiben az Ön közös képviselőjén keresztül már kapott maszkot, úgy kérjük, ne kérjen ezen felül egyènileg. A közös kèpviselőket egy külön felhívàsban értesítettük. Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk Budára!

2020. április 9.