II. kerületi almavásár - 2022

Kulcsszavak Megosztás

A  2022. november 5-i almvásáron közvetlenül a termelőtől vásárolhatnak hét almafajtából: Gála, Golden, Idared, Red Jonaprince (Jonagold), Fujion, Red Delicious, Granny Smith.

Az almát – előre kimérten – 7 kg-os papírtáskában lehet megvásárolni, a göngyölegért külön árat nem számolnak fel. Az egységcsomagok ára – fajtától függetlenül – 2500 Ft/papírtáska.

Egy-egy almafajtából a legkisebb vásárolható mennyiség egy, a legnagyobb tíz papírtáska.

A vásárok helyszínei és időtartama: november 5-én 8 és 13 óra között a papkerti parkoló (1024 Rómer Flóris u. 4/a), 14 és 18 óra között a Klebelsberg Kultúrkúria parkolója (1028 Templom u. 2–10.)

Az almavásár regisztrációhoz kötött! A regisztráció során kérik, jelezze, hogy mely fajtából mekkora mennyiséget – mennyi papírtáskával – kér, illetve azt is, hogy mely helyszínen kívánja a megrendelt gyümölcsöt átvenni.


Regisztráció nélkül a vásár végén a Papkerti parkolónál 12 órától, a Klebelsberg Kultúrkúria parkolójában 17 órától lesz lehetőség vásárlásra a fennmaradt készletből. A szervezők igyekeznek plusz mennyiséget biztosítani a Granny Smith és a Red Delicious fajtából is.


Várhatóan az alma mellett almalé vásárlására is lesz lehetőség.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓHOZ >>>

Címlap