II. kerületi kedvezmény a Lukács Gyógyfürdőben

Kulcsszavak Megosztás

Tavaly több száz nyugdíjas élt a II. kerületi kedvezményes belépő lehetőségével a Lukács Gyógyfürdőben, ezért az önkormányzat úgy döntött, hogy továbbra is lehetőséget biztosít kedvezményes belépők vásárlására*.

2022-ben minden héten csütörtökönként folyamatosan biztosítja a kerület az 1600 Ft-os kedvezményt valamennyi 60 év feletti kerületi nyugdíjas részére, így ők 1000 forintért látogathatják a Lukács Gyógyfürdőt.

A program célja, hogy a II. kerület segítse az idősek aktivitásának és egészségének megőrzését, így a kerületi idősügyi koncepcióval összhangban az önkormányzat törekszik arra, hogy minél szélesebb körben biztosítson szabadidős programokat idősebb korosztály részére.

Bízunk benne, hogy sokan élnek majd a kedvezményes belépő lehetőségével, és sokaknak segíthetünk aktivitásuk és egészségük megőrzésében!

*A kedvezményes belépőjegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása is kötelező! A II. kerületi kedvezményhez a nyugdíjas igazolvány, személyi igazolvány, valamint II. kerületi lakcímkártya felmutatása szükséges.

Címlap