Kedves látogató! Ön jelenleg egy archivált cikket olvas. Utolsó frissítés: 2020.10.30 14:45

Ismét igényelhető zöldhulladékgyűjtő zsák

Kulcsszavak Megosztás

A nyári akcióhoz hasonlóan ősszel is ingyen biztosít az önkormányzat II. kerületi lakcímmel rendelkezőknek személyenként öt darab zöldhulladékgyűjtő zsákot.

A kezdeményezés célja most is az, hogy a zöldhulladék-gyűjtéssel közösen tegyünk a környezetünkért, ugyanis ha valakinek nincs lehetősége házi vagy közösségi komposztálásra, akkor talán az egyik legkörnyezettudatosabb megoldás, ha égetés vagy hulladéklerakás helyett a kertekben keletkezett fa- és bokornyesedéket, nyírt fű- és gyomhulladékot az FKF Zrt. zöldhulladékgyűjtő zsákjába helyezzük.
Az így begyűjtött zöldhulladékból komposztálási technológiával talajjavító anyag készül, ezért kérjük, ügyeljenek a zöldhulladék tisztaságára, egyéb, nem oda való anyag ne kerüljön a zsákokba!

A zsákok lakcímkártya felmutatásával vehetőek át a Marczibányi Téri Művelődési Központ portáján (1022 Marczibányi tér 5/a) hétköznapokon 8–16 óráig, a Klebelsberg Kultúrkúriában a portán (1028 Templom u. 2–10.) hétköznapokon 8–16 óráig és a Központi Ügyfélszolgálaton (1024 Margit utca 2–4.) nyitvatartási időben. A kerti zöldhulladék gyűjtéséről bővebben a www.fkf.hu/kerti-zoldhulladek-gyujtes címen lehet tájékozódni.

Archív