2020. december 13.

Karácsonyi fények Budán – 2020

Kulcsszavak Megosztás

Keressük a kerület legszebb, leghangulatosabb karácsonyi dekorációját!

A karácsonyt megelőző hetek különleges hangulata mindannyiunkat elvarázsol. Lelkünkben is készülve az ünnepre feldíszítjük a lakást, erkélyt vagy a kertet. Van, aki csak jelképesen egy-két dísszel, adventi koszorúval, s van, aki kertet-házat ékesítve szinte megvalósítja a karácsonyi varázslatot.

Találjuk meg közösen Buda legszebb, leghangulatosabb karácsonyi dekorációját! Lehet az egy erkély, egy feldíszített kert, ház vagy társasház, lehet az csillogóan fényes vagy egyszerűségében is gyönyörű, lehet az grandiózus vagy épp csak egy jelképes dekoráció.

Nem szükséges hosszas pályázati leírás, elég, ha elküldenek 1-4 fotót. A kerület lakói dönthetik majd el, hogy ezek közül melyik lehet Buda legszebb, leghangulatosabb karácsonyi dekorációja, hogy kié lesz a „Karácsonyi fények Budán– 2020” elismerés.

A fotókat december 17-ig küldhetik el, és azokat a kerület Facebook-oldalán mutatjuk meg, szavazni ott lehet rájuk december 28-án 12 óráig. A három legtöbb szavazatot (like-ot) kapót díjazzuk, a legtöbb szavazatot kapó pályázó elnyeri a Karácsonyi fények Budán – 2020 elismerést.

A fotókat és a pályázók elérhetőségeit (név, cím, telefon) a [email protected] email címre várjuk. A fotók elküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azokat a pályázat során az Önkormányzat a saját közösségi oldalán és hivatalos honlapján - kizárólag a pályázattal kapcsolatosan - felhasználhatja. A pályázat mellékleteként megküldött fotók mérete egyenként ne haladja meg a 2 MB-ot, azokat „JPEG” file formátumban és elnevezésükben egységesen: „pályázó neve_fotó sorszáma. jpeg” kérjük.

Címlap