2023. március 28.

Közoktatási, közművelődési és sport pályázatok

Kulcsszavak Megosztás

Önkormányzati támogatások oktatási, kulturális, közművelődési és sporttevékenységre.

A bizottság nyilvános pályázatokat hirdet a kezelésében lévő pénzkeretek felosztására: Szociálpolitikai Keret, Oktatásfejlesztési Keret (nyári vagy nyelvi táborok, erdei iskolák programjainak támogatása), Közművelődési Keret (művészeti és kulturális programok, rendezvények támogatása), Kapcsolattartás a határon túli magyar iskolákkal Keret (köznevelési intézmények határon túli iskolák tanulóival való kapcsolattartásának támogatása) és a Sport-, Tömegsport Keret (játékos sporttevékenység és szabadidős sport foglalkozások támogatása) témakörben.


A pályázatok benyújtásának várható időszaka: 2023. március 29. és április 24. napja között.


A pályázat elbírálásának ideje: 2023 május.


A pályázatokat az erre a célra rendszeresített pályázati adatlapon egy példányban a mellékletekkel együtt kell benyújtani. Az adatlapok letölthetőek a nyomtatványokkal és a hozzájuk kapcsolódó kitöltési útmutatóval együtt a masodikkerulet.hu önkormányzati honlapról.

A Szociálpolitikai Keret pályázattal kapcsolatban további információ kérhető Németh Ágnestől, tel.: (06 30) 398-9560, e-mail: [email protected].

Az Oktatásfejlesztési, a Közművelődési, a Kapcsolattartás a határon túli magyar iskolákkal és a Sport-, Tömegsport Keret pályázattal kapcsolatos információk kérhetők: Gottfriedné Tomka Fruzsinától, tel.: (06 30) 319-3405, e-mail: [email protected].

Címlap